Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ασπρόπυργος φωτιά τώρα: Καλύτερη η εικόνα
ΕΛΛΑΔΑ

Ασπρόπυργος φωτιά τώρα: Καλύτερη η εικόνα

Ασπρόπυργος φωτιά τώρα: Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής - Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε επιχείρηση με ανταλλακτικά και λάστιχα

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης στον Ασπρόπυργο, στην οδό Αγίου Γεωργίου, σε εργοστάσιο ανακύκλωσης. Στο σημείο υπάρχουν βυτία με καύσιμα και άλλα εύφλεκτα υλικά. Μετά τις 20:00 η κατάσταση ήταν πλέον βελτιωμένη. Επί τόπου έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής με 13 οχήματα και 54 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων, ενώ κινητοποιήθηκε και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική έχει ελεγχθεί το κομμάτι που ήταν επικίνδυνο. Η πυρκαγιά δεν έχει επεκταθεί στο εσωτερικό του εργοστασίου Η πυρκαγιά καίει πλέον ξερόχορτα και λάστιχα, αλλά ο καπνός είναι ορατός από πολύ μεγάλη απόσταση. Στις 17:10 εστάλη μήνυμα από το 112 για τους κατοίκους της περιοχής με προειδοποίηση για τους καπνούς στην περιοχή. Οι κάτοικοι καλούνται να μείνουν μέσα στο σπίτι τους με κλειστές πόρτες και παράθυρα.

Λόγω της πυρκαγιας στην περιοχή, είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αγίου Γεωργίου από το ύψος της οδού Μεγαρίδας ως τη λεωφόρο ΝΑΤΟ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις