Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βανέσα Αδαμοπούλου – Τριαντάφυλλος: «Πριν έρθω εδώ δεν κάθισες να δεις καθόλου το background της καλεσμένης σου;»
LIFESTYLE

Βανέσα Αδαμοπούλου – Τριαντάφυλλος: «Πριν έρθω εδώ δεν κάθισες να δεις καθόλου το background της καλεσμένης σου;»

Βανέσα Αδαμοπούλου - Τριαντάφυλλος:«Θα με τρελάνει ο Τριαντάφυλλος» δήλωσε η τραγουδίστρια

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την καριέρα της στο τραγούδι, το παιδί της και την συνεπιμέλεια. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε την Τρίτη, 25 Ιουλίου, στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes». Ο Τριαντάφυλλος, που είναι ένας εκ των παρουσιαστών, όταν η συζήτηση στράφηκε στο παιδί της Βανέσας Αδαμοπούλου, φάνηκε ότι δεν γνώριζε ότι πατέρας του παιδιού της είναι ο ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης.

«Περιοδείες κάνει ο μπαμπάς και εγώ κάνω live. Το παιδί είναι ευτυχώς και με τον παππού και με τη γιαγιά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ», ανέφερε η Βανέσα Αδαμοπούλου με τον Τριαντάφυλλο να ρωτάει: «Ρε συ Βανέσα, πες μας ποιος είναι ο μπαμπάς να ξέρει και ο κόσμος. Γιατί δεν του κάνεις διαφήμιση του ανθρώπου;». «Δεν ξέρετε ποιος είναι ο μπαμπάς ρε παιδιά; Θα με τρελάνει ο Τριαντάφυλλος!!! Τριαντάφυλλε, πριν έρθω εδώ δεν κάθισες να δεις καθόλου το background της καλεσμένης σου;», εξέφρασε με απορία η τραγουδίστρια. «Αγάπη μου είναι διαφορετικό αυτό το πρωινό. Θέλω να είμαι αυθόρμητος, σαν να έχεις έρθει στο σπίτι μου και να μιλάμε», είπε στο τέλος ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 17:46

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις