Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Ηλιάκη Instagram: Οι διακοπές με τον σύζυγο και την κόρη της
LIFESTYLE

Μαρία Ηλιάκη Instagram: Οι διακοπές με τον σύζυγο και την κόρη της

Μαρία Ηλιάκη Instagram: Η παρουσιάστρια γύρισε μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά της από τη Σουηδία

Στην Κρήτη περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Μαρία Ηλιάκη με τον σύντροφο της Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους. Η παρουσιάστρια ανεβάζει αρκετά insta stories από το νησί περιγράφοντας πώς περνά με την οικογένειά της. Σε ένα από αυτά μάλιστα ανέφερε πώς ξυπνάει από τις 7 το πρωί γιατί η κόρη της είναι τόσο ενθουσιασμένη που είναι στο …πόδι από το άγριο χάραμα. Έχει πολύ ενέργεια και θέλει να βλέπει συνέχεια νέα πράγματα, να γνωρίζει παιδάκια. Έτσι λοιπόν ξυπνάνε νωρίς, πηγαίνουν στη θάλασσα και γύρω στις εννιά και μισή όλοι είναι στα κρεβάτια τους, όπως ανέφερε η ίδια σε insta story.

Μοιράστηκε όμως με τους ακολούθους της και ορισμένα στιγμιότυπα από την παραλία. Η Μαρία Ηλιάκη σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή το «The 2Night Show» μίλησε για τους λόγους που αποφάσισαν με τον σύντροφό της να επιστρέψουν στην Ελλάδα. «Έμεινα σχεδόν τρία χρόνια εκτός δουλειάς, ήμουν ευτυχισμένη με τον Στέλιο, ήθελα να το ζήσω και δεν με ένοιαζε. Έχουμε γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα. Η Ελβετία είναι μια χώρα πολύ συγκεκριμένη, πλούσια, τακτοποιημένα όλα. Δεν ήμασταν χαρούμενοι στην ψυχή μας, δεν περνούσαμε καλά. Ήταν υποδιευθυντής στο νοσοκομείο. Είχα γνωριστεί με όλη την ελληνική κοινότητα, στην Ελβετία, δεν υπήρχε Έλληνας που να μην τον ξέρω. Αποφασίσαμε από κοινού να ζήσουμε μαζί στην Ελλάδα», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Στέλιος Μανουσάκης: Ο έρωτας και ο γάμος με την Μαρία Ηλιάκη

Μια πολύ όμορφη οικογένεια έχει δημιουργήσει ο Στέλιος Μανουσάκης και η Μαρία Ηλιάκη. Μαζί έχουν αποκτήσει μια όμορφη κόρη η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Το ζευγάρι συναντήθηκε το 2018 και παρά τη μεγάλη απόσταση που τους χωρίζει, καθώς ο Στέλιος Μανουσάκης εργάζεται ως γυναικολόγος στη Ζυρίχη και η παρουσιάστρια βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή “Τι λες τώρα” στην Ελλάδα, παραμένουν πολύ ερωτευμένοι.

Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν η Μαρία Ηλιάκη, γνωρίζονταν πολλά χρόνια, καθώς έκανε παρέα με τις αδερφές του και σχεδόν τον σνόμπαρε, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι της επιφύλασσε το μέλλον. Τον Φλεβάρη του 2021, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και σήμερα κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της, ενώ αποφεύγει τα εκθέτει την προσωπική της ζωή στα φώτα της δημοσιότητας. Η παρουσιάστρια έχει διαφορά πέντε χρόνια με τον αγαπημένο της, καθώς εκείνος είναι 39 ετών, ενώ η παρουσιάστρια 44, αν και δεν της φαίνεται καθόλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις