Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παιδί κλειδώθηκε στο αμάξι: Πατέρας σπάει το παρμπρίζ με λοστό για να σώσει το μωρό
ΚΟΣΜΟΣ

Παιδί κλειδώθηκε στο αμάξι: Πατέρας σπάει το παρμπρίζ με λοστό για να σώσει το μωρό

Παιδί κλειδώθηκε στο αμάξι: Οι γονείς ξέχασαν κατά λάθος τα κλειδιά του αυτοκινήτου μέσα στο όχημα - Σε καλή κατάσταση το βρέφος

Βίντεο καταγράφει τη συγκλονιστική στιγμή που πατέρας στο Τέξας σπάει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του για να σώσει το μωρό του από τον καύσωνα, που μαστίζει πάνω από 300 εκατομμύρια Αμερικανούς. Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα να προσπαθεί επανειλημμένα να σπάσει το τζάμι με έναν λοστό για να απεγκλωβίσει το βρέφος από όχημα σε πάρκινγκ στο Άρλιγκτον του Τέξας. Στο μεταξύ, ένας δεύτερος άνδρας βοηθάει για να μεγαλώσει την τρύπα ενώ λίγο αργότερα φαίνεται πως μία γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο- αν και η στιγμή που μπαίνει στο εσωτερικό του οχήματος από το τζάμι δεν έχει καταγραφεί στο βίντεο- καταφέρνει να περάσει το παιδί μέσα από το τζάμι, δίνοντας το στον έναν από τους δύο άνδρες, που φαίνεται να είναι ο πατέρας του μωρού.

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι γονείς ξέχασαν κατά λάθος τα κλειδιά του αυτοκινήτου μέσα στο όχημα περίπου στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης. Παρόλο που το βρέφος ταλαιπωρήθηκε, ήταν σε καλή κατάσταση και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες, αν και δεν είναι γνωστό πόση ώρα παρέμεινε μέσα στο όχημα. Υπενθυμίζεται πως η αμερικανική Εθνική Αρχή Οδικής Ασφάλειας προειδοποιεί ότι αρκούν μόνο 10 λεπτά μέχρι η θερμοκρασία στο αυτοκίνητο να αυξηθεί κατά 11,2 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα, η θερμοκρασία του σώματος ενός παιδιού αυξάνεται 3 με 5 φορές ταχύτερα από αυτή του ενήλικα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις