Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τρακτέρ δυστύχημα: Νεκρός 31χρονος αγρότης στην Κοζάνη
ΕΛΛΑΔΑ

Τρακτέρ δυστύχημα: Νεκρός 31χρονος αγρότης στην Κοζάνη

Τρακτέρ δυστύχημα: Εντοπίστηκε σε χωράφι στο οποίο πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας 31 ετών σε χωράφι στο οποίο πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες με το τρακτέρ του, στην περιοχή του Βοΐου Κοζάνης. Οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του ερευνώνται, αλλά, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα των αρχών, ο 31χρονος πιθανότατα καταπλακώθηκε από το γεωργικό μηχάνημα κατά τη φόρτωση της καρότσας, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο άτυχος αγρότης είχε καταγωγή από το χωριό του Αλιάκμονα και φέρεται να βρέθηκε στη μέση του τρακτέρ του και της καρότσας, η οποία ήταν γεμάτη με «μπάλες» τριφυλλιού. Το δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Τρίτης, ενώ οι οικείοι του τον αναζήτησαν όταν ανησύχησαν επειδή δεν έδινε σημεία ζωής. Στο σημείο κλήθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησαν άμεσα οι έρευνες για το τραγικό περιστατικό.

Πληθαίνουν τα αγροτικά ατυχήματα

Λίγες ημέρες πριν, στις 15/7 άλλη μία απώλεια ανθρώπινης ζωής από ανατροπή τρακτέρ σε χωριό του δήμου Κορινθίων, στην τοπική κοινότητα Λεχαίου. Γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε ένας 70χρονος ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Με την συνδρομή του ΕΚΑΒ οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις