Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σίσσυ Χρηστίδου νονά: Αγκαλία με τη μικρή Ada στα γενέθλιά της
LIFESTYLE

Σίσσυ Χρηστίδου νονά: Αγκαλία με τη μικρή Ada στα γενέθλιά της

Σίσσυ Χρηστίδου νονά: Η παρουσιάστρια ποζάρει με τη φίλη της Χριστίνα Κοντοβά και τη βαφτιστήρα της Ada στο πάρτυ της

Μία τρυφερή ανάρτηση με τη βαφτιστίρα της έκανε στα social media, η Σίσσυ Χρηστίδου. Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, Ada, είχε τα γενέθλιά της και τα πέρασε μαζί με τη μητέρα και τη νονά της. Μέσω Instagram story, η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία μαζί με την Χριστίνα Κοντοβά φιλάνε την Ada λίγα αφού έσβησε την τούρτα των γενεθλίων της με τα πέντε κεράκια.

Η μικρή Ada βρίσκεται στη μέση χαμογελαστή, τη στιγμή που παίρνει δύο φιλιά από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη σχεδιάστρια μόδας. Τη φωτογραφία αναδημοσίευσε στο δικό της προφίλ, η Χριστίνα Κοντοβά. Η βάφτιση της Ada πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2022, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος όπως ήταν προγραμματισμένο στο Νυμφαίο της Φλώρινας. Το μυστήριο είχε προγραμματιστεί για λίγες μέρες πιο πριν, αλλά αναβλήθηκε επειδή η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν θετική στον κορωνοϊό.

 

 

Αντί για βάφτιση οργανώθηκε ένα μικρό πάρτυ

Αντί για τη βάφτιση την περασμένη εβδομάδα έγινε ένα μικρό πάρτυ για την μικρή Ada. Η σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε μια φωτογραφία της κολυμπήθρας και ευχήθηκε στην νονά Σίσσυ Χρηστίδου «Πάντα άξια». «Πάντα δίπλα σου στο δρόμο για το φως…», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής Ada.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις