Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευγενία Σαμάρα διακοπές: Στη Σαμοθράκη βρίσκεται η γνωστή ηθοποιός
LIFESTYLE

Ευγενία Σαμάρα διακοπές: Στη Σαμοθράκη βρίσκεται η γνωστή ηθοποιός

Ευγενία Σαμαρά διακοπές: Απολαμβάνει τις βουτιές της σε καταρράκτη της Σαμοθράκης

Η Ευγενία Σαμαρά απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σαμοθράκη. Η γνωστή ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό με τον ρόλο της «Στέλλας» στον «Σασμό» μοιράζεται συχνά, στιγμιότυπα της καθημερινής της ζωής στα social media. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φροντίζει να κρατά επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρία στιγμιότυπα, που τη δείχνουν να κάνει μπάνιο σε έναν καταρράκτη.

Με ένα post στο προφίλ της, έφερε στο Instagram μια ανάσα δροσιάς αφού βρέθηκε στο φαράγγι του Φονιά, σε έναν υπέροχο καταρράκτη και φωτογραφήθηκε εκεί με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και όρεξη για βουτιές στα κρυστάλλινα νερά.

Η ανάρτησή της

Όπως μαρτυρά η λεζάντα της ανάρτησής της, βρίσκεται στο Φαράγγι του Φονιά. Τις φωτογραφίες της συνόδευσε με το εξής κείμενο: «24.7.2023 ~ Γύρισε στη φύση. Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο αυτόν που να συγκρίνεται με την επιστροφή στη φύση. Ντόμπρα».

Πόζαρε με τα χέρια ψηλά και τα νερά του καταρράκτη να πέφτουν πάνω στο σώμα της ενώ το μπικίνι της σε ιδιαίτερο print κολάκευε ιδιαίτερα το γυμνασμένο της σώμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evgenia Samara (@eugeniasamara)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις