Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ναταλία Δραγούμη Ίνσταγκραμ: Η γοητευτική ηθοποιός ποζάρει με μαγιό στην Πάτμο
LIFESTYLE

Ναταλία Δραγούμη Ίνσταγκραμ: Η γοητευτική ηθοποιός ποζάρει με μαγιό στην Πάτμο

Ναταλία Δραγούμη Ίνσταγκραμ: Η ηθοποιός ποζάρει με ένα πλατύ χαμόγελο παροτρύνοντας τους ακολούθους της να κάνουν το ίδιο

Στην Πάτμο βρίσκεται η Ναταλία Δραγούμη για τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπως έκανε γνωστό μέσα από ανάρτηση στα social media. Το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Ιουλίου, η ηθοποιός ανέβασε δύο φωτογραφίες της στο Instagram της που μετρά 100.000 followers, από το νησί. Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και γυαλιά ηλίου, η Ναταλία Δραγούμη χαμογελά και παίρνει πόζες μπροστά από έναν ξύλινο δίσκο με αλλαντικά που βρίσκεται μπροστά της. Στην περιγραφή της δημοσίευσής της, γράφει: «Το ερώτημα δεν είναι τι κοιτάς, αλλά τι βλέπεις. Γέλα γιατί χανόμαστε».

Νωρίτερα τον Ιούλιο, η Ναταλία Δραγούμη πέρασε μερικές μέρες στην Ίο, από όπου και δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία της με μαγιό. Στο στιγμιότυπο αυτό από το νησί των Κυκλάδων η ηθοποιός έβγαλε μία φωτογραφία στη θάλασσα, φορώντας ένα μπλε μπικίνι και γυαλιά ηλίου. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ναταλία Δραγούμη έγραψε: «Καλοκαιράκι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις