Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πιτ μπουλ Βύρωνας: Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια εις βάρος του γιου της 60χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Πιτ μπουλ Βύρωνας: Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια εις βάρος του γιου της 60χρονης

Πιτ μπουλ Βύρωνας: Τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας θα ξεκαθαριστούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχηματίστηκε κατά του γιου της γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα του Σαββάτου 22/07 στο σπίτι της στον Βύρωνα με τραύματα στο πρόσωπο από δύο σκυλιά ράτσας πίτμπουλ. Μετά τον σχηματισμό της δικογραφίας ο άντρας, που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης των σκύλων, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., την άτυχη γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών, εντόπισε νεκρή ο γιος της, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, κατά την επιστροφή του στο σπίτι και ειδοποίησε άμεσα τις αρχές.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας θα ξεκαθαριστούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση, καθώς δεν είναι σαφές εάν πέθανε από παθολογικά αίτια ή από τα τραύματα που της προκάλεσαν τα σκυλιά.

“Ούρλιαζε όλη μέρα το πιτ μπουλ”

«Ήταν πολύ καλή και ήσυχη γυναίκα. Κάτι κατάλαβα ότι γινόταν γιατί ούρλιαζε όλη μέρα το πιτ μπουλ, δεν ήταν επιθετικός ο σκύλος αλλά τον άφηναν όλη μέρα στο μπαλκόνι», ανέφερε, εμφανώς συγκινημένη γειτόνισσα στο Πρώτο Θέμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις