Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαντόνα υγεία φωτογραφίες: Η πρώτη ανάρτηση από το νοσοκομείο
LIFESTYLE

Μαντόνα υγεία φωτογραφίες: Η πρώτη ανάρτηση από το νοσοκομείο

Μαντόνα υγεία φωτογραφίες: Ανήρτησε τις πρώτες της φωτογραφίες μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

Τις πρώτες της φωτογραφίες μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαντόνα. Η διάσημη τραγουδίστρια πέρασε ορισμένες δύσκολες εβδομάδες, με την κατάσταση της υγείας της να προκαλεί ανησυχία στους fans της, αφού νοσηλεύτηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη.

Μάλιστα, η σοβαρότητα της κατάστασής της την ανάγκασε να αναβάλλει και την προγραμματισμένη καλοκαιρινή της περιοδεία, το «Madonna: The Celebration Tour», που θα ξεκινούσε στις 15 Ιουλίου από τον Καναδά. Την ίδια ώρα, άνθρωποι από το περιβάλλον της 64χρονης «προετοιμάζονταν για το χειρότερο», ενώ οι μάνατζερ της superstar πραγματοποίησαν έκτακτη σύσκεψη ενώ η τραγουδίστρια βρισκόταν στην εντατική, εν μέσω φόβων ότι μπορεί να μην τα κατάφερνε.

Η ανάρτηση στο Instagram

H Μαντόνα, pοζάρει με λούτρινο «αρκουδάκι» σε story που «ανέβασε» στο Instagram καθώς κατάφερε να βγει νικήτρια από τη δύσκολη μάχη, και πλέον αναρρώνει στο σπίτι της και προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις της. Στο πρώτο της μήνυμα προς του fans της, η Μαντόνα ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που της έδειξε, ενώ ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο πρόγραμμά της, ώστε η παγκόσμια περιοδεία της να πραγματοποιηθεί, αν και λίγο αργότερα από τα αρχικά σχέδια. Επιπλέον, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία αγκαλιάζει ένα τεράστιο μπουκέτο με ροζ τριαντάφυλλα ευχαριστώντας τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε αναφορικά με την υγεία της.

«Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω όποιον αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου. Επίσης δεν ήθελα να απογοητεύσω τους ανθρώπους που δούλεψαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για να δημιουργήσουμε το show μου. Μισώ να απογοητεύω τον οποιονδήποτε», πρόσθεσε στη συνέχεια η τραγουδίστρια. «Η προσοχή μου τώρα είναι στην υγεία μου και στο να δυναμώσω και σας διαβεβαιώ, ότι θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατό! Το τωρινό σχέδιο είναι να επαναπρογραμματίσω την περιοδεία μου στη Βόρεια Αμερική και να ξεκινήσω τον Οκτώβριο στην Ευρώπη», ανέφερε σχετικά με τα μελλοντικά της πλάνα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις