Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Andrea Bocelli ΟΑΚΑ: Επέκταση ωραρίου Μετρό την Τρίτη 18 Ιουλίου
ΕΛΛΑΔΑ

Andrea Bocelli ΟΑΚΑ: Επέκταση ωραρίου Μετρό την Τρίτη 18 Ιουλίου

Δείτε τον πίνακα

Επιπλέον δρομολόγια από το σταθμό Ειρήνη προσθέτει η ΣΤΑ.ΣΥ. στη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 λόγω της διεξαγωγής της συναυλίας ANDREA BOCELLI 2023 LIVE IN CONCERT στο ΟΑΚΑ.

Andrea Bocelli, αν τραγουδούσε ο Θεός, θα είχε τη φωνή του

«Αγαπημένοι Έλληνες φίλοι, είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη χώρα σας.

Θα βρίσκομαι στις 18 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και για μένα θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθώ εκεί. Ελπίζω να σας συναντήσω όλους και να σας προσφέρω την πιο όμορφη ιταλική μουσική. Τα λέμε σύντομα!», αναφέρει στο μήνυμά του ο εμβληματικός καλλιτέχνης.

Σημαντικές πληροφορίες για την πρόσβαση του κοινού στη συναυλία

Οι κάτοχοι εισιτηρίων της συναυλίας μπορούν να προσεγγίσουν το Ολυμπιακό Στάδιο από όλες τις εισόδους του Ολυμπιακού Σταδίου (Είσοδος Κύμης, Είσοδος Ειρήνης, Είσοδος Αρτέμιδος, Είσοδος Ιασώ, Είσοδος Πεζογέφυρας, Πύλη Δ επί της Σπύρου Λούη). Ακολουθώντας τη σήμανση καθώς και τις οδηγίες του προσωπικού διαχείρισης κοινού οι κάτοχοι εισιτηρίων θα κατευθυνθούν στις θέσεις τους.

Οι ΕΙΣΟΔΟΙ 3

και 4 εξυπηρετούν τους κατόχους εισιτηρίων στις Κερκίδες του Σταδίου, δηλαδή στις Θύρες: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων στον Αγωνιστικό Χώρο/ Arena – GOLDEN seating, SILVER seating, BRONZE seating και PURPLE seating – θα εισέλθουν από την ΕΙΣΟΔΟ 2.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων VIP (PA + PB) και ΑΜΕΑ θα εισέλθουν από την ΕΙΣΟΔΟ 1.

Οι κάτοχοι GOLDEN seating εισιτηρίων μπορούν να εισέλθουν και να κατευθυνθούν στη θέση τους στον αγωνιστικό χώρο και από την ΕΙΣΟΔΟ 1. Ειδικά οι κάτοχοι εισιτηρίων VIP (PA + PB), GOLDEN seating και ΑΜΕΑ, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης και από την Πύλη Α του Σταδίου επί της ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ.
Παράταση ωραρίου λειτουργίας στη γραμμή 1 του Μετρό την Τρίτη 18 Ιουλίου.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους θεατές της συναυλίας ότι η ΣΤΑ.ΣΥ. προσθέτει επιπλέον δρομολόγια από το σταθμό ΕΙΡΗΝΗ στη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) προς Πειραιά / και προς Κηφισιά την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 λόγω της διεξαγωγής της συναυλίας του Andrea Bocelli. Το τελευταίο τρένο θα αναχωρήσει προς Κηφισιά στις 0.56.30 και προς Πειραιά στις 0.50.00.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις