Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Έμμα Ραντουκάνου Ελλάδα: Στη χώρα μας (και) η σταρ του τένις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έμμα Ραντουκάνου Ελλάδα: Στη χώρα μας (και) η σταρ του τένις

Έμμα Ραντουκάνου Ελλάδα: Η «σύντομη απόδραση» της Έμμα Ραντουκάνου στην Ελλάδα

Τις διακοπές της στην Ελλάδα, με άγνωστη παρέα, απολαμβάνει η Βρετανίδα τενίστρια Έμμα Ραντουκάνου, όπως γνωστοποίησε η ίδια. Η Ελλάδα φαίνεται πως είναι και φέτος ένας αγαπημένος προορισμός για τους celebrities, μεταξύ των οποίων ο Ματ Ντέιμοντ και ο Κρις Χέμσγουορθ αλλά και η Κλόντια Σίφερ και η Κιάρα Φεράνι – η τελευταία πέρασε τρεις ημέρες στην Μύκονο για το μπάτσελορ πάρτι της αδερφής της. Την χώρα μας όμως επέλεξε και η Βρετανίδα τενίστρια Έμμα Ραντουκάνου, η οποία φέτος δεν αγωνίστηκε στο Wimbledon λόγω ενός τραυματισμού της στον καρπό, που την ανάγκασε να αποχωρήσει πολύ νωρίς.

Η «σύντομη απόδραση» της Έμμα Ραντουκάνου στην Ελλάδα

Η 20χρονη πρωταθλήτρια του US Open προσέφερε, λοιπόν στους 2,5 εκατομμύρια followers της στο Instagram, μια γεύση από τις γραφικές διακοπές της στην Ελλάδα. Σε μία από τις εικόνες, η χαμογελαστή Έμμα Ραντουκάνου απολαμβάνει ένα ποτό σε μια πολύ όμορφη κουζίνα, ενώ μια άλλη την δείχνει να χαζεύει τη θάλασσα καθισμένη σε έναν βράχο φορώντας ένα μπλε μπικίνι και λευκό σορτσάκι. Ένα άγνωστο πρόσωπο, που φοράει ένα καπέλο με το λογότυπο Evian εμφανίζεται επίσης στη συλλογή των φωτογραφιών. Σε μια άλλη δείχνει μια αεροφωτογραφία της ακτογραμμής ενώ πιθανότατα έχει μαγευτεί από το ηλιοβασίλεμα, ποστάροντας ένα σύντομο βίντεο.

«Μια σύντομη ανάσα στην Ελλάδα (hellas μάλιστα την γράφει)» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει εάν βρίσκεται σε κάποιο νησί ή στην ηπειρωτική χώρα.

Μόλις πριν από δύο χρόνια, η Έμμα Ραντουκάνου ήταν μια άγνωστη στο ευρύ κοινό μαθήτρια που ολοκλήρωνε τις εξετάσεις της στο λύκειο.

Ωστόσο, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου άφησε στην άκρη τα βιβλία, κέρδισε την προσοχή του κοινού φτάνοντας στην τελικά 16άδα του Wimbledon, πριν αποσυρθεί από το τουρνουά ζητώντας ιατρική βοήθεια. Στην συνέχεια, μόλις δύο μήνες αργότερα, κέρδισε το US Open – και 2 εκατομμύρια λίρες – και έγινε εθνική σούπερ σταρ του αθλητισμού. Ακολούθησαν συμβόλαια με την Porsche, την British Airways και την Dior, αποφέροντάς της εκατομμύρια δολάρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma. (@emmaraducanu)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις