Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιλάειρα Ζήση αποβολή: «Δεν είναι κάτι που πρέπει να νιώθεις ότι φταις»
LIFESTYLE

Ιλάειρα Ζήση αποβολή: «Δεν είναι κάτι που πρέπει να νιώθεις ότι φταις»

Ιλάειρα Ζήση αποβολή: «Είναι ωραίο να μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν παντού αλλά δεν θέλουμε να ακουστούν» ανέφερε

Η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes». Ανάμεσα σε άλλα, η Ιλάειρα Ζήση αναφέρθηκε και στην αποβολή που υπέστη και την απώλεια του μωρού που κυοφορούσε. «Δείχνουμε και μοιραζόμαστε με τον κόσμο αυτά που θέλουμε, αυτά που συμβαίνουν σε όλα τα σπίτια. Είναι ωραίο να μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν παντού αλλά δεν θέλουμε να ακουστούν. Αυτό με το μωρό νομίζω έχει συμβεί στις περισσότερες γυναίκες, απλά αισθάνονται μόνες, ενώ δε θα έπρεπε», ανέφερε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

Στη συνέχεια, η Μαριάντα Πιερίδη, ζήτησε από την Ιλάειρα Ζήση να επεκταθεί λίγο περισσότερο πάνω στο θέμα. «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι κάτι που πρέπει να νιώθεις ότι φταις. Δε φταίει το ζευγάρι. Είναι κάτι που έρχεται από τον Θεό…» δήλωσε η Ιλάειρα Ζήση εμφανώς συγκινημένη.

Η Μαριάντα Πιερίδη παρατησε τη συναισθηματική της ένταση και ζήτησε συγγνώμη που έθιξε το συγκεκριμένο θέμα με την Ιλάειρα Ζήση να απαντά: «Δεν με πειράζει που με ρώτησες γι’ αυτό. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Έχουμε τοποθετηθεί δημόσια. Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε ή να μας κρατάει πίσω. Τα αρνητικά σχόλια δε μας αγγίζουν. Όταν ξέρεις μέσα σου ποιος είσαι και τι αξίζεις, δεν σε ενδιαφέρει τι θα πει ο άλλος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις