Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / «Έκρηξη» αστέρων στον τελικό Wimbledon
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έκρηξη» αστέρων στον τελικό Wimbledon

Οι διάσημοι που έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες

Ο τελικός στο Wimbledon που θα μείνει στην ιστορία με τον θρίαμβο του Κάρλος Αλκαράθ απέναντι στον μέγιστο Τζόκοβιτς προσέλκυσε διάσημες παρουσίες από όλο τον κόσμο, ενώ το «παρών» έδωσαν ο πρίγκιπας της Ουαλίας, με την σύζυγό του και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, Τζορτζ και Σάρλοτ καθώς και ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε. Ο Μπραντ Πιτ εθεάθη να κάθεται στις διάσημες κερκίδες του All England Lawn Tennis and Croquet Club ανάμεσα στον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι και τον παραγωγό Τζέρεμι Κλάινερ. Σημειώνεται ότι βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Apex» υποδυόμενος ένα βετεράνο οδηγό της F1 που επιστρέφει στην ενεργό δράση.

Φορώντας ένα λεπτό πουλόβερ σε απόχρωση του γαλάζιου και γυαλιά ηλίου παρακολούθησε το μεγάλο τελικό με τον Ισπανό τενίστα να επικρατεί του Τζόκοβιτς με 3-2 σετ.

 

Επίσης η διάσημη τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε, έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Wicked», Τζόναθαν Μπέιλυ. Η σταρ, ντυμένη casual, εθεάθη επίσης να συνομιλεί με τον ηθοποιό Άντριου Γκάρφιλν, ο οποίος καθόταν δίπλα της. Σύμφωνα με το ΕΤ, το φετινό τελικό τίμησαν μεταξύ άλλων o Ντάνιελ Κρεγκ με την σύζυγό του Ρέιτσελ Βάις, ο Χιου Τζάκμαν, η Έμα Γουάτσον, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Barbie» Ncuti Gatwa, ο ράπερ Stormzy η Λίλι Τζέιμς, ο Τομ Χίντλστον και ο Νικ Τζόνας .

 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ για να χειροκροτήσω τον Νόβακ Τζόκοβιτς», έγραψε ο Χιου Τζάκμαν. Ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας, ήταν επίσης εκεί και χειροκρότησε τη σπουδαία νίκη του Ισπανού τενίστα, ο οποίος κατέκτησε τον πρώτο τίτλο σε Grand Slam.

 

Τον συναρπαστικό τελικό του Wimbledon παρακολούθησε και ο πρίγκιπας της Ουαλίας Γουίλιαμ, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με την σύζυγο του, πριγκίπισσα Κέιτ και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, Τζορτζ και Σάρλοτ, από το βασιλικό θεωρείο. Μάλιστα η πριγκίπισσα του έδωσε και το χρυσό κύπελλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις