Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλάρος κλέβει κρουασάν Ηράκλειο: Το βίντεο της ημέρας
ΕΛΛΑΔΑ

Γλάρος κλέβει κρουασάν Ηράκλειο: Το βίντεο της ημέρας

Γλάρος κλέβει κρουασάν Ηράκλειο: Κόβει βόλτες στην αμμουδιά... χαλαρός, ώσπου τελικά ορμά και αρπάζει με το ράμφος του τη γευστική λιχουδιά

Περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσει ένα… πονηρό γλαροπούλι που έβαλε στο «μάτι» τα κρουασάν λουόμενων σε παραλία του Ηρακλείου, που πήγαν για να δροσιστούν από τις υψηλές θερμοκρασίες του Σαββάτου.

Ο φτερωτός κλέφτης βρισκόταν στην παραλία όταν είδε από μακριά το τραπεζάκι που είχε πάνω δύο κρουασάν. Χωρίς να θέλει να κινήσει υποψίες για τις προθέσεις του, ξεκινά να κόβει βόλτες αμέριμνος στην αμμουδιά, σε απόσταση βέβαια που να του επιτρέπει να έχει οπτική επαφή με τη γευστική λιχουδιά. Σιγά-σιγά αρχίζει να κινείται προς τον στόχο του, ώσπου φτάνει τελικά μόλις μερικά εκατοστά μακριά από το τραπεζάκι με τα κρουασάν. Τότε βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, ορμά και αρπάζει το πολυπόθητο κρουασάν και αρχίζει να τρέχει. Αφού το κατανάλωσε, δεν ντράπηκε να πάει να πάρει και το δεύτερο!

Γλάρος κλέβει… κρουασάν και γαριδάκια από περίπτερο στη Θάσο – Σκύλος τον καταδιώκει

Viral έγινε πριν μήνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γλάρος που «ψείριζε» τακτικά κρουασάν και γαριδάκια από περίπτερο της Θάσου. Στο αστείο και συνάμα χαριτωμένο βίντεο, φαίνεται ο μικρός γλάρος να τρέχει με το σακουλάκι στο στόμα για να γλιτώσει από τα… δόντια του «αστυνομικού» σκύλου που τον καταδιώκει για να τον κάνει τσακωτό. Τελικά, ο φτερωτός… κλέφτης χάνεται μέσα σε ένα στενό καταφέρνοντας να διαφύγει με τη λεία του. Πρόκειται για ένα γλαροπούλι ιδιαίτερα γνωστό τόσο στους κατοίκους όσο και στις λιμενικές αρχές της Θάσου, καθώς συχνά επισκέπτεται το συγκεκριμένο περίπτερο και τσιμπάει το σνακ που προτιμά εκείνη τη στιγμή και το βάζει στα πόδια!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις