Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή 16/7: Το προτεινόμενο ωράριο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή 16/7: Το προτεινόμενο ωράριο

Ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή 16/7: «Πραγματικά χαμηλές οι τιμές»

Ότι τα εμπορικά καταστήματα βάσει του νόμου μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών. Όπως δε σημειώνει το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι 11:00 με 18:00.

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών από την έναρξη των φετινών θερινών εκπτώσεων, έχει διαπιστωθεί υπερεπάρκεια προϊόντων, μεγάλες εκπτώσεις και έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τους συναδέλφους εμπόρους, πως τα εμπορικά καταστήματα βάσει νόμου μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουλίου 2023, με προτεινόμενο από τον σύλλογο ωράριο λειτουργίας, 11:00′-18:00′.

Από την έναρξη των φετινών θερινών εκπτώσεων, έχει διαπιστωθεί υπερεπάρκεια προϊόντων, μεγάλες εκπτώσεις και έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον και για το λόγο αυτό παροτρύνουμε τους καταναλωτές να εκμεταλλευτούν τις πραγματικά χαμηλές τιμές, προβαίνοντας σε αγορές που θα καλύψουν τις πραγματικές τους ανάγκες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις