Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άννα Ιβάνκοβα – Άγιος Παντελεήμονας: Ψάχνουν παντού για το δολοφόνο της τρανς Κουβανής
ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Ιβάνκοβα – Άγιος Παντελεήμονας: Ψάχνουν παντού για το δολοφόνο της τρανς Κουβανής

Άννα Ιβάνκοβα - Άγιος Παντελεήμονας: Το διαμέρισμα της 45χρονης θύμιζε σφαγείο

Τον δολοφόνο της 45χρονης τρανς από την Κούβα που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (10/7) αναζητούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές. Οι μέχρι στιγμής έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής σχετικά με την ταυτότητα του δολοφόνου της Άννα Ιβάνκοβα προσανατολίζονται σε άτομα του στενού φιλικού και περιστασιακού περιβάλλοντος, με τα οποία η 45χρονη που βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος κατακρεουργημένη είχε συχνές επαφές.

Για την ώρα οι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ αυτό που δυσκολεύει τους αρμόδιους να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ και να διαλευκάνουν την υπόθεση είναι ότι η 45χρονη δεχόταν επισκέψεις από μεγάλο αριθμό ατόμων καθημερινά. Μάλιστα, κατά καιρούς φιλοξενούσε στο διαμέρισμά της και άλλα διεμφυλικά άτομα που ήταν άστεγα, κάτι που ανοίγει κατά πολύ τη «βεντάλια» των ερευνών. Σημειώνεται ότι από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών επιχειρήθηκε να συλλεχθεί γενετικό υλικό και αποτυπώματα πάνω από το σώμα του θύματος και από σημεία του σπιτιού που μπορεί να έπιασε ο δολοφόνος.

Το διαμέρισμα της 45χρονης θύμιζε σφαγείο

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για το σκηνικό που υπήρχε μέσα στο σπίτι όταν εντοπίστηκε η 45χρονη από τη σπιτονοικοκυρά της, η οποία άνοιξε το διαμέρισμα με τα δεύτερα κλειδιά. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, που μπήκαν στον χώρο του εγκλήματος, τον παρομοίασαν με «σφαγείο», αφού υπήρχαν αίματα και ίχνη πάλης σε όλους τους χώρους του σπιτιού Όπως φανερώνουν τα στοιχεία, ο δολοφόνος φαίνεται να κυνηγούσε και να έπληττε το θύμα όταν κατάφερνε να το προσεγγίζει, ενώ η 45χρονη αντιστεκόταν σθεναρά. Το θύμα βρισκόταν ημίγυμνο στον χώρο του σαλονιού. Έφερε πολλαπλά τραύματα, από αιχμηρό αντικείμενο, κάτι που θα μπορούσε να ήταν και μαχαίρι, στο κεφάλι, στον λαιμό, στο στήθος και στην πλάτη.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, τα μοιραία τραύματα φαίνεται να ήταν αυτά που έπληξαν την 45χρονη στον λαιμό. Σημειώνεται ότι η 45χρονη Άννα βρισκόταν τα τελευταία 4 χρόνια στην Ελλάδα. Ήταν γνωστή ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, συμμετείχε στο τελευταίο Athens Pride, ενώ εμφανιζόταν και ως performer στο γνωστό club «Κούκλες», στη λεωφόρο Συγγρού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις