Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / 23χρονη οπαδός νεκρή στη Βραζιλία: Τραγωδία κατά τη διάρκεια επεισοδίων
ΚΟΣΜΟΣ

23χρονη οπαδός νεκρή στη Βραζιλία: Τραγωδία κατά τη διάρκεια επεισοδίων

23χρονη οπαδός νεκρή στη Βραζιλία: Η Γκαμπριέλα Ανέλλι ήταν οπαδός της Παλμέιρας - Το μπουκάλι της το πέταξε 26χρονος οπαδός της Φλαμένγκο

Θλίψη έχει σκορπίσει στη Βραζιλία ο θάνατος της 23χρονης Γκαμπριέλα Ανέλλι, η οποία τραυματίστηκε βαρύτατα όταν χτυπήθηκε στο λαιμό με μπουκάλι μπύρας κατά τη διάρκεια επεισοδίων ανάμεσα σε οπαδούς της Παλμέιρας και οπαδούς της Φλαμένγκο το βράδυ του Σαββάτου. Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter φέρεται να έχουν καταγραφεί οι πρώτες στιγμές μετά τον τραυματισμό της 23χρονης. Σύμφωνα με το Sky News η 23χρονη, η οποία ήταν οπαδός της Παλμέιρας, υπέστη δύο καρδιακές ανακοπές μετά το χτύπημα που δέχθηκε ενώ βρισκόταν έξω από το στάδιο Αλιάνζ Παρκ. Όπως δήλωσε ο αδερφός της, Φελίπε, η Γκαμπριέλα υποβλήθηκε σε χειρουργείο μετά την επίθεση που δέχθηκε προσθέτοντας ότι η 23χρονη είχε υποβληθεί σε επεμβάσεις στην καρδιά, τους πνεύμονες και το συκώτι.

«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε ότι μια 23χρονη μπορεί να πέσει θύμα βαρβαρότητας σε έναν χώρο που είναι προορισμένος για διασκέδαση» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Παλμέιρας ζητώντας από την αστυνομία να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας «που πλήγωσε το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας».

Για ανθρωποκτονία κατηγορείται ο 26χρονος

Οι αρχές του Σάο Πάολο ανακοίνωσαν ότι το μπουκάλι που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό της 23χρονης πέταξε ο 26χρονος Λεονάρντο Σαντιάγκο που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το θανατηφόρο επεισόδιο σημειώθηκε όταν οπαδοί της Παλμέιρας που περίμεναν έξω από θύρα του γηπέδου εντόπισαν δύο οπαδούς της Φλαμένγκο, τους κυνήγησαν και τότε ήταν που ο 26χρονος πέταξε το μπουκάλι που χτύπησε την 23χρονη Γκαμπριέλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις