Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Νέες ταυτότητες 2023 – Νατσιός: Ο Γεωργιάδης απαντά στον πρόεδρο της “Νίκης”
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέες ταυτότητες 2023 – Νατσιός: Ο Γεωργιάδης απαντά στον πρόεδρο της “Νίκης”

Νέες ταυτότητες 2023 - Νατσιός: «Ας τον πληροφορήσει κάποιος ότι υπάρχουν κινητά»

Απάντηση σε όσα είπε κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη Βουλή, ο πρόεδρος της «Νίκης», Δημήτρης Νατσιός έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα, ο νέος υπουργός Εργασίας, σε ανάρτησή του, τονίζει πως «είναι σχεδόν γελοίο η κριτική ενός Πολιτικού Αρχηγού για τις νέες ταυτότητες, να είναι ότι “έχουν γεωεντοπισμό και άρα θα ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρισκόμαστε κλπ”».

Και προσθέτει ο κ. Γεωργιάδης, «ας πληροφορήσει κάποιος τον κ. Νατσιό ότι γεωεντοπισμό έχουν όλες οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων! Αν θέλει κάποιος να βρει που είσαι δεν χρειάζεται καμία νέα ταυτότητα. Κάπου να μπει ένας φραγμός στην γραφικότητα».

 

Νατσιός: «Η νέα ταυτότητα έχει τη δυνατότητα γεωεντοπισμού – Φακελώνει τον πολίτη»

Κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ο επικεφαλής του κόμματος Νίκη, Δημήτρης Νατσιός, ανέφερε πως «πρόκειται για μία ταυτότητα με δυνατότητα γεωεντοπισμού και συλλογής πληροφοριών και φακελώματος του πολίτη» ενώ διερωτήθηκε εάν «θα υπάρχει δυνατότητα προαιρετικότητας ή θα κινδυνεύει ο πολίτης που δεν θέλει να την πάρει, να τεθεί εκτός κοινωνίας και δικαιωμάτων, ως πολίτης δεύτερης κατηγορίας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις