Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πέθανε σε καρότσα αγροτικού: Νέα τραγωδία
ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε σε καρότσα αγροτικού: Νέα τραγωδία

Πέθανε σε καρότσα αγροτικού: Καθώς οδηγούσε, αισθάνθηκε αδιαθεσία, έκανε στην άκρη το αυτοκίνητο του και έχασε τις αισθήσεις του

Ένας 55χρονος στην περιοχή του Φαναρίου στην Πρέβεζα πέθανε σε καρότσα αγροτικού πηγαίνοντας στο Κέντρο Υγείας. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη (6/7) στο χωριό Σταυροχώρι όπου ο άτυχος άνδρας καθώς οδηγούσε, αισθάνθηκε αδιαθεσία, έκανε στην άκρη το αυτοκίνητο του και έχασε τις αισθήσεις του, σύμφωνα με το kanalakinews.gr. Άμεση ήταν η ανταπόκριση του ασθενοφόρου στην κλήση κατοίκου για τον άτυχο 65χρονο που αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ οδηγούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΕΚΑΒ Πρέβεζας ενημέρωσε το Κέντρο Υγείας Καναλακίου να ξεκινήσει με το ασθενοφόρο του για να πάει επειγόντως στον 65χρονο.

Η κλήση έγινε στις 20.24 και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας ξεκίνησε άμεσα και συναντήθηκε στις 20.30 στον δρόμο με το αγροτικό που μετέφερε τον 65χρονο. Οι διασώστες και οι γιατροί προσπάθησαν για αρκετή ώρα στο Κέντρο Υγείας να επαναφέρουν τον άνδρα στη ζωή, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις