Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ίσμα Τουλάτου δημοσιογράφος: Πέθανε τρεις μέρες πριν γεννήσει
ΕΛΛΑΔΑ

Ίσμα Τουλάτου δημοσιογράφος: Πέθανε τρεις μέρες πριν γεννήσει

Ίσμα Τουλάτου δημοσιογράφος: Θρήνος για τη δημοσιογράφο του πολιτιστικού ρεπορτάζ - Έφυγε λίγο πριν γίνει μητέρα

Την τελευταία της πνοή άφησε η δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου, σκορπίζοντας θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο. Η Ίσμα Τουλάτου είχε σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στο Βήμα, την Athens Voice, αλλά και στο iefimerida.gr καλύπτοντας το πολιτιστικό ρεπορτάζ. Την τραγική είδηση γνωστοποίησε η Ioanna Moro στα κοινωνικά δίκτυα, με την ακόλουθη δημοσίευση: «Σοκ και απέραντη θλίψη για τον αναπάντεχο θάνατο της συναδέλφου Ίσμας Τουλάτου, που θα γεννούσε σε τρεις ημέρες το μονάκριβο μωρό της. Ανείπωτη τραγωδία. Κουράγιο στους οικείους της και θέρμα συλλυπητήρια».

«Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό», έγραψε επίσης η δημοσιογράφος, Ελένη Σπανοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη Ίσμα ένιωσε αδιαθεσία και κάλεσε τον γυναικολόγο της ο οποίος και έσπευσε σπίτι. Η ίδια είχε καταρρεύσει αλλά δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν…Το μωράκι νοσηλεύεται, ενώ άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες θανάτου.

333333 22222
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις