Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νέος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ: Ποιον θέλει ο Βίτσας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ: Ποιον θέλει ο Βίτσας

Νέος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ: Να πει την γνώμη του ο Τσίπρας, λέει

Μετά τις αιχμές προς το πρόσωπο της Έφης Αχτσιόγλου, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας πήρε ξεκάθαρη θέση για το ποιος θα ήθελε να αναλάβει τα ηνία του κόμματος, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από τη θέση του προέδρου. Σύμφωνα με όσα είπε σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του Open απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων ο ίδιος «ψηφίζει» τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, όπως τόνισε, είναι δική του επιλογή το εάν τελικά θα αποφασίσει να κατέβει για υποψήφιος πρόεδρος
«Είναι δική του υπόθεση. Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας, πλήρως. Σας λέω ότι θα με ενδιέφερε να κατέβει και θα είναι η πρώτη προτίμησή μου ο Ευκλείδης. Το εάν τελικά κατέβει είναι δικό του θέμα. Σε 2-3 ημέρες θα ξέρουμε», σημείωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Βίτσας.

Την ίδια ώρα σε ερώτημα των δημοσιογράφων για τις πολιτικές-ιδεολογικές διαφορές που έχουν Αχτσιόγλου-Τσακαλώτος στο ενδεχόμενο να διεκδικήσουν την προεδρία του κόμματος σημείωσε: «Τεράστιες δεν έχουν, αλλά έχουν διαφορές. Εγώ για παράδειγμα είμαι πιο κοντά στις αντιλήψεις του Ευκλείδη».

«Να πει ποιον θέλει ο Τσίπρας»

«Κατά τη γνώμη μου ο Αλέξης πρέπει να πει ποιόν ή ποιά θέλει να στηρίξει για την προεδρία. Έχει γράψει μια ξεχωριστή ιστορία. Στην αρχή ο Τσίπρας, εκτός Τσακαλώτου, έμοιαζε πολύ με τα παιδιά που προαλείφονται για πρόεδροι. Είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος της γενιάς του», είπε ο κ. Βίτσας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις