Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Άσπα παίρνει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της ανατρέποντας τις ζωές όλων
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Άσπα παίρνει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της ανατρέποντας τις ζωές όλων

Σασμός επόμενα επεισόδια: Απόψε στις 21:00, στον Alpha - Δείτε το τρέιλερ

Σασμός: Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα αναστατώνει το Λευτέρη. Η Αργυρώ δέχεται να μετακομίσει στο σπίτι της Καλλιόπης, ενώ ο Λευτέρης ανακοινώνει στη μητέρα του τα νέα της εγκυμοσύνης της Θοδώρας. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, όμως, θα τον αναστατώσει.

Η Αιμιλία καλεί τον Παύλο στο γραφείο της και του ανακοινώνει κάτι, που τον αφήνει άφωνο. Την ίδια στιγμή, η Άσπα παίρνει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της. Αυτά που θα πει στη Μαρίνα, την Αργυρώ και τη γιαγιά θα ανατρέψουν τις ζωές όλων. Ο Βαγγέλης νιώθει πως η αστυνομία βρίσκεται ένα βήμα πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια για τη δολοφονία του Ξαξίρη.

Σασμός | Απόψε στις 21:00

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στον ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη. Στον ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.
Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις