Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Παμψηφεί νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ο Λάζαρος Κυρίζογλου
ΕΛΛΑΔΑ

Παμψηφεί νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ο Λάζαρος Κυρίζογλου

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου εκλέχθηκε νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, μετά την υπουργοποίηση του Δημήτρη Παπαστεργίου.

Παμψηφεί ο Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης είναι από σήμερα Τρίτη 4 Ιουλίου 2023 ο νέος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). O Λάζαρος Κυρίζογλου στηρίχθηκε από όλες τις παρατάξεις του Διοικητικού Συμβουλίου, όντας ο μοναδικός υποψήφιος για την θέση. Ο Λάζαρος Κυρίζογλου, μέχρι πρότινος Α’ Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του κορυφαίου συλλογικού οργάνου του Α’ Βαθμού Αυτοδιοίκησης εκλέχθηκε σήμερα σε μυστική ψηφοφορία των 31 μελών του ΔΣ, ως ο νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Αλλαγές είχαμε όμως και στις θέσεις των Αντιπροέδρων. Ο Δημήτρης Κάρναβος, Δήμαρχος Καλλιθέας και μέχρι πρότινος Β’ Αντιπρόεδρος, γίνεται πλέον Α’ Αντιπρόεδρος. Την θέση του Β’ Αντιπροέδρου λαμβάνει ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς. Στην ΚΕΔΕ παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και πρώην Πρόεδρος Δημήτρης Παπαστεργίου ο οποίος συνεχάρη τον Λάζαρο Κυρίζογλου ευχόμενος του καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις