Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μαύροι κύκλοι – πώς φεύγουν: Το εκπληκτικό κόλπο που μπορεί να τους εξαφανίσει
PLUS

Μαύροι κύκλοι – πώς φεύγουν: Το εκπληκτικό κόλπο που μπορεί να τους εξαφανίσει

Μαύροι κύκλοι - πώς φεύγουν: Και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιήσετε κονσίλερ

Το κονσίλερ είναι αναμφίβολα ένα προϊόν μακιγιάζ που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ήρωας! Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αποτελεί από τα αγαπημένα προϊόντα της κάθε γυναίκας, καθώς έχει τη «μαγική» ικανότητα να εξαφανίζει τους ανεπιθύμητους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Τι θα λέγατε, όμως, στην περίπτωση που έχετε ξεμείνει από κονσίλερ (ή και γενικότερα) να χρησιμοποιούσατε ένα άλλο κόλπο για να ελαχιστοποιήσετε τους μαύρους κύκλους; Η διάσημη makeup artist αγαπημένων celebrities Katie Jane Hughes, σε ένα πρόσφατο TikTok tutorial μοιράστηκε με τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας ένα έξυπνο κόλπο για να εξαλείφετε τους μαύρους κύκλους με τη χρήση του bronzer.

Πώς να χρησιμοποιήσετε bronzer για να εξαλείψετε τους μαύρους κύκλους

«Ο λόγος για τον οποίο αυτό λειτουργεί είναι επειδή, συνήθως, τα bronzer είναι ζεστά, και η ζεστασιά ενός bronzer πρόκειται να εξουδετερώσει οποιουσδήποτε μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια», εξηγεί η Hughes στο mindbodygreen.com. Ουσιαστικά, σκεφτείτε ένα bronzer σε θερμό τόνο ως διορθωτή χρώματος κάτω από τα μάτια. Ο πρώτος περιέχει πορτοκαλί υπο-τόνους που εξουδετερώνουν τυχόν ψυχρές μπλε αποχρώσεις. Αυτή είναι στην πραγματικότητα η κύρια διαφορά μεταξύ bronzer και contour: ενώ και τα δύο μπορούν να δώσουν γωνίες στο πρόσωπο, οι φόρμουλες contouring τείνουν να έχουν πολύ πιο ψυχρούς τόνους. Βεβαιωθείτε, λοιπόν, ότι έχετε το κατάλληλο bronzer προτού το εφαρμόσετε στα μάτια σας, καθώς ένα contour θα επιδεινώσει τις όποιες σκιές.

Αφού εφαρμόσετε το bronzer σας, μπορείτε πάντα να βάλετε από πάνω και λίγο κονσίλερ στην περίπτωση που επιθυμείτε μια πιο φωτεινή εμφάνιση. Η Hughes περνάει τη φόρμουλα που επιλέγει στις εσωτερικές και τις εξωτερικές γωνίες των ματιών της και στη συνέχεια το απλώνει με ένα χνουδωτό πινέλο κονσίλερ. Και αυτό ήταν! Μόλις αποκτήσατε πιο φωτεινά μάτια, χωρίς ούτε μια στάλα κονσίλερ (εκτός αν επιλέξετε να κάνετε στρώσεις). «Αυτό το τέχνασμα σίγουρα σας δίνει μια ελαφρώς λιγότερο φωτεινή εμφάνιση», λέει η Hughes, «η οποία στην πραγματικότητα μπορεί μερικές φορές να φαίνεται πολύ πιο φυσική», συμπληρώνει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις