Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπακογιάννης – Κοσιώνη: “Η Σία είναι ένας άγγελος”
LIFESTYLE

Μπακογιάννης – Κοσιώνη: “Η Σία είναι ένας άγγελος”

Μπακογιάννης - Κοσιώνη: Φιλοξενήθηκε στο Happy Day

Ο Κώστας Μπακογιάννης φιλοξενήθηκε στο Happy Day, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη και τη σύντροφο της ζωής του, Σία Κοσιώνη. Αρχικά, ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στη Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας: «Η μάνα μου είναι ένας ήρωας. Υπάρχει κάποιος γιος στον πλανήτη που δεν θεωρεί ότι η μητέρα του δεν είναι ήρωας; Βάλτε με κι εμένα στη λίστα!

Στα 33 της μένει μόνη της με δύο παιδιά και τα καταφέρνει, στα εύκολα και στα δύσκολα. Αυτό που λέει ότι μείναμε οι 3 μας και μεγαλώσαμε όλοι μαζί, το λέει και το εννοεί. Είναι μία σπουδαία μαμά αλλά και κλασική Ελληνίδα γιαγιά και θεωρεί ότι επιβάλλεται απολύτως στα εγγόνια της. Περνάει αυτή τη δυσκολία με τον καρκίνο. Θεωρούμε ότι οι γονείς μας είναι άτρωτοι, δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι οι γονείς μας είναι ευάλωτοι. Γρήγορα μαθαίνεις να ακούς και να εμπιστεύεσαι τους γιατρούς. Ήμασταν τυχεροί μέσα στην ατυχία μας, δέχτηκε ένα κύμα αγάπης».

Όσον αφορά στη Σία Κοσιώνη, ο Κώστας Μπακογιάννης εξομολογήθηκε,

«Νομίζω ότι είμαστε κοντά στα 10 χρόνια μαζί. Είναι ένας άγγελος! Ήρθε στη ζωή μας –και λέω «μας» γιατί αναφέρομαι και στα μεγαλύτερα παιδιά μου-, πολύ γρήγορα δημιουργήσαμε μία οικογένεια με πολύ μεγάλη ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη. Κάποιος τρίτος μπορεί να πει ότι αυτή δεν είναι μία ορθόδοξη οικογένεια. Είμαστε τρομερά υπερήφανοι για τον δικό μας μικρόκοσμο, στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα καλά και στα κακά. Είναι κλασική Ελληνίδα μαμά, χτίζει αφηγήματα με πρωταγωνιστή τον Δήμο». «Και οι δύο έχουμε παλαβές ζωές, δεν είναι πάντα εύκολο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εννοείται ότι θα βγούμε, θα πιούμε ένα ποτήρι κρασί, έχουμε τις φιλίες μας… Το σπουδαίο είναι ότι έχουμε καταφέρει να σκουπίζουμε τα πόδια μας στο χαλάκι της εξώπορτας και να αφήνουμε τις δουλειές μας, και να ξεκινάμε ξανά από το μηδέν, όταν περνάμε την πόρτα» κατέληξε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις