Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παπαδοπούλου – Μαρτίκας: Η απάντηση της Βρισηίδας για το… “πέσιμο”
LIFESTYLE

Παπαδοπούλου – Μαρτίκας: Η απάντηση της Βρισηίδας για το… “πέσιμο”

Παπαδοπούλου - Μαρτίκας: Η πρώην παίκτρια του Survivor υποστήριξε ότι ο Μαρτίκας πρώτα προσέγγισε την ίδια και μετά, τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στα λεγόμενα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, η οποία υποστήριξε δημόσια ότι ο Σπύρος Μαρτίκας είχε προσεγγίσει την ίδια πριν τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ανέφερε πως οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου δεν ισχύουν. «Εγώ προσωπικα δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Διαφωνώ κάθετα με αυτό. Εγώ προσωπικά δεν είδα τέτοια συμπεριφορά από τον Σπύρο», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ ξέρω γενικά, ότι ο Σπύρος είχε δείξει ενδιαφέρον από την αρχή του παιχνιδιού για τη Βρισηίδα. Τουλάχιστον, από τις συζητήσεις που είχαμε κάνει μέσα στο παιχνίδι», συμπλήρωσε στη συνέχεια. Τέλος, ξεκαθάρισε ξανά πως ο ίδιος δεν πιστεύει τα όσα ειπώθηκαν. «Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο», κατέληξε κλείνοντας.

Δείτε το απόσπασμα στο 0:10
Βρισηίδα Ανδριώτου: Σκληρή απάντηση στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Από την πλευρά της η ίδια η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε στον Στέλιο Δρουμαλιά και στο Breakfast @ Star για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα και την… πρώην κολλητή της, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Δεν θα κάνουμε σύντομα γάμο με τον Σπύρο Μαρτίκα, γιατί ήμασταν και δύο χρονιές στο Survivor. Έχουμε δουλειές, σχέδια, πλάνα για το σπίτι, θέλουμε να ζήσουμε λίγο τη ζωή μας και βλέπουμε» απάντησε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου. Σχετικά με τις δηλώσεις της πρώην φίλης της, Ευρυδίκης Παπαδοπούλου η οποία είπε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Σπύρου Μαρτίκα, αν συνεχίζει να μιλάει.

«Δεν έχω κάνει κάποιες δηλώσεις για να είναι έξαλλη η Ευρυδίκη. Άμα είναι έξαλλη με τις δικές της δηλώσεις εγώ τι φταίω; Δεν ασχολούμαι. Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν μιλάει για την Ευρυδίκη. Εμείς δεν μιλάμε για την κυρία αυτή. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτές τις δηλώσεις» πρόσθεσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις