Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γαρδέλης – Παπούλια: “Ήμουν “άρρωστος” μαζί της”
LIFESTYLE

Γαρδέλης – Παπούλια: “Ήμουν “άρρωστος” μαζί της”

Γαρδέλης - Παπούλια: "Πλατωνικά, είχα ερωτευτεί όλες τις συμπρωταγωνίστριές μου"

Ο Σταμάτης Γαρδέλης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στον έρωτα που ένιωθε στο παρελθόν, για την Εβελίνα Παπούλια. Ο ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό μας» και αρχικά, δήλωσε για την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο: «Παλιά, δεν καταλαβαίναμε ότι γινόταν κάτι ξεχωριστό. Γι’ αυτό, δεν καβαλήσαμε το καλάμι. Πλέον, βλέπω το παρελθόν μου σαν να είναι η ζωή κάποιου άλλου. Η σκέψη είναι πιο ισχυρή από το γεγονός που την εμπεριέχει». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην καθημερινότητά του. «Στην καθημερινότητά μου έχω τις πρόβες και φροντίζω και τη μαμά μου που είναι μεγάλη σε ηλικία. Έχω κότες, πετεινό κι οικόσιτα φίδια στο αγρόκτημά μου. Μία φορά, ένα φίδι έφυγε από εκεί που το είχα και το βρήκα στο σαλόνι.

Η καλή μου δεν ξαναήρθε στο σπίτι», ανέφερε. Τέλος, μίλησε για την Εβελίνα Παπούλια. «Πλατωνικά, είχα ερωτευτεί όλες τις συμπρωταγωνίστριές μου, ήμουν ψυχάκιας. Είχα ερωτευτεί την Εβελίνα Παπούλια, ήμουν άρρωστος μαζί της, όταν παίζαμε σε μια παράσταση. Οι συμπρωταγωνίστριές μου καταλάβαιναν ότι τις ερωτευόμουν και γινόντουσαν καλύτερες», είπε κλείνοντας.

Κατερίνα Ζαρίφη: «Είμαι εδώ και έναν χρόνο σε σχέση με γνωστό σεφ»

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τη σχέση της και τα επαγγελματικά της σχέδια στην εμφάνισή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Το αγόρι είναι καλό, είμαστε μαζί έναν χρόνο. Είναι γνωστός σεφ» παραδέχτηκε η ίδια. Σχετικά με τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για να επιστρέψει στην τηλεόραση, η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε: «Γίνανε κάποιες κουβέντες που δεν τις έμαθα ποτέ. Έκανα δοκιμαστικό για το 5×5 αλλά μάλλον προτίμησαν άνδρα». Αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Open και τον Νίκο Κοκλώνη που με την εταιρεία του «Barking Well Media» έχει αναλάβει τον ψυχαγωγικό τομέα του καναλιού για ένα πρότζεκτ.

«Συζητάω για κάτι με το Open για κάτι που να μου ταιριάζει. Οι βασικές μου κουβέντες είναι εκεί. Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένας άνθρωπος που είναι φίλος μου, μιλούσαμε και την περίοδο που ήταν εκτός τηλεόρασης», μοιράστηκε η ηθοποιός. «Αυτό που ονειρεύομαι να κάνω είναι σίγουρα αυτό που κάνω στο ραδιόφωνο, μία χαλαρή εκπομπή με χιούμορ», πρόσθεσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις