Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Φιρμίνο μεταγραφή: «Έκλεισε» η συμφωνία με την Αλ Αχλί
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φιρμίνο μεταγραφή: «Έκλεισε» η συμφωνία με την Αλ Αχλί

Φιρμίνο μεταγραφή: Μένει να επισημοποιηθεί το deal

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο συμφώνησε με την Αλ Αχλί για συμβόλαιο τριών ετών και το μόνο που μένει για να επισημοποιηθεί το deal είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ακόμα ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου προβάρει φανέλα της Saudi Pro League. Μετά τους Μπενζεμά και Καντέ στην Αλ Ιτιχάντ, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο είναι ο επόμενος αστέρας στη σειρά που ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, για χάρη της Αλ Αχλί.

Ο Βραζιλιάνος φορ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ μετά από επτά σπουδαία χρόνια στο «Άνφιλντ», συμφώνησε με τον σύλλογο που πρόσφατα απέκτησε τον Εντουάρ Μεντί και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, αφού πρώτα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Στην Αλ Νασρ ο Μπρόζοβιτς

Άλλος ένας αστέρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, ετοιμάζεται να «μετακομίσει» στη Σαουδική Αραβία και δη στην Αλ Νασρ, όπου θα γίνει συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 30χρονος διεθνής Κροάτης μέσος της Ίντερ, αποδέχθηκε την πρόταση της σαουδαραβικής ομάδας, η οποία του προσέφερε 100 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Παράλληλα, η Ίντερ θα λάβει το ποσό των 23 εκατ. ευρώ για να αποδεσμεύσει τον Κροάτη μέσο, ο οποίος αναμένεται να ταξιδέψει μέσα στις επόμενες δύο μέρες στη Σαουδική Αραβία για να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις