Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στάνκογλου – Μωραΐτης: Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με την αποχώρηση του συναδέλφου του
LIFESTYLE

Στάνκογλου – Μωραΐτης: Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με την αποχώρηση του συναδέλφου του

Στάνκογλου - Μωραΐτης: Η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Μωραΐτη από την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» έχει προκαλέσει αντιδράσεις

Η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Μωραΐτη από την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και του Γιάννη Στάνκογλου. Ο ηθοποιός ισχυρίζεται πως ο λόγος που θέλησε να αποχωρήσει ήταν η συμπεριφορά της παραγωγής, η οποία κατά τα λεγόμενά του δεν τον συμπεριέλαβε σε προωθητικό υλικό της παράστασης, επειδή δεν είναι «τηλεοπτικός». Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δήλωσε: «Θα ήθελα επίσημα να σας ενημερώσω ότι έχω αποχωρήσει από την παράσταση Οιδίπους Τύραννος εδώ και 10 μέρες. Οι ηθοποιοί δεν είμαστε τσαντάκια αναλόγως με τους followers μας να πιάνουμε την ανάλογη θέση στη βιτρίνα. «δεν είσαι τηλεοπτικός και δεν θα προσελκύσεις κόσμο, οπότε δεν θα σε συμπεριλάβουμε σε προωθητικό υλικό» μου είπε η παραγωγή. Όπως και πολλά άλλα που δεν θα ήθελα να αναφέρω.

Σε μια εποχή που η τέχνη και οι άνθρωποι της είναι αποδέκτες απαξιωτικών συμπεριφορών, είναι χρέος μας να αντιστεκόμαστε. “Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να αλλάξω το σύστημα, άρχισα να αγωνίζομαι να μην με αλλάξει αυτό. Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος. Και αυτό είναι η κορυφαία πολιτική μάχη. Να μπορείς να αποφύγεις τη βαρβαρότητα αυτής της εποχής”. Χρόνης Μίσσιος. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη ολόψυχα στους συναδέλφους μου».

“Είσαι απλά ψεύτης”

Από την άλλη μεριά, τόσο η εταιρεία παραγωγής, όσο και ο συνάδελφός του, Γιάννης Στάνκογλου ισχυρίζονται πως τίποτα από όσα λέει ο ηθοποιός δεν ισχύουν. Μετά την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής, που αναφέρει ότι ο ηθοποιός προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια κι αποκαλύπτει πως ο πραγματικός λόγος πίσω από την αποχώρησή του ήταν ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην αφίσα της παράστασης, ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε κι εκείνος μια ανάρτηση. Σε αυτή αναφέρει: «Πόσο σε ενδιαφέρει η φάτσα σου στην αφίσα και την μπερδεύεις κιόλας με το προωθητικό υλικό. Κι οι φίλοι μου κάντε λάικ και πείτε μπράβο σε έναν τύπο που θέλει μόνο να είναι στην αφίσα. Κρίμα, είσαι απλά ψεύτης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις