Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ζωή Κωνσταντοπούλου για Διαμαντή Καραναστάση: «Είναι ο στυλοβάτης της Πλεύσης Ελευθερίας»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου για Διαμαντή Καραναστάση: «Είναι ο στυλοβάτης της Πλεύσης Ελευθερίας»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Τον θαυμάζω και τον εκτιμώ απεριόριστα. Νιώθω ασφάλεια, θέλω ανθρώπους που δεν θα με πουλήσουν, δεν θα λακίσουν σε μία δύσκολη στιγμή».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», όπου ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για το εάν ήταν όντως χτύπημα κάτω από τη ζώνη τα όσα ακούστηκαν για τον Διαμαντή Καραναστάση. «Είναι ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη, το ότι στοχοποιήθηκε ο Διαμαντής Καραναστάσης, που είναι σύντροφός μου αλλά και ο συνιδρυτής της Πλεύσης Ελευθερίας. Έχει κρατήσει στην πλάτη του τις πιο σημαντικές μας πρωτοβουλίες και ήταν εμπνευστής τους».

«Ήταν εκείνος που έχτισε την επικοινωνία μας, εμπνεύστηκε πρωτοβουλίες όπως το “Δικαιοσύνη για όλους”, κάναμε μαζί τις μηνύσεις και τις ενέργειες για το Μάτι και τις γερμανικές οφειλές. Ήταν γνωστό ότι κάναμε αυτή την προσπάθεια μαζί. Οι περισσότεροι υποψήφιοι, όταν ρωτήθηκαν αν προτείνουν κάποιον άλλο ως υποψήφιο, πρότειναν τον Διαμαντή Καραναστάση. Όλοι ξέρουν πόσο τους έχει στηρίξει όλους» είπε η αρχηγός της «Πλεύσης Ελευθερίας», τονίζοντας πως ο κ. Καραναστάσης κατάφερε να κάνει γνωστό το κόμμα και να αγκαλιαστεί από τον κόσμο.

«Τον φθείρει η πολιτική»

«Δεν έχει ανάγκη την πολιτική ο Διαμαντής, ίσα-ίσα τον φθείρει η πολιτική. Είναι η μεγάλη του διάθεση να προσφέρει», είπε, παρακάτω, η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον σύντροφό της, μιλώντας για τις σπουδαίες διακρίσεις, τις οποίες ο ίδιος έχει πετύχει. Στη συνέχεια, είπε πως «δεν έχει κάτι να κερδίσει από όλο αυτό ο Διαμαντής Καραναστάσης, δυσκολεύτηκα να τον πείσω. Στην Πλεύση Ελευθερίας δεν είναι ο σύντροφός μου, είναι ένα κομβικό στοιχείο, ο στυλοβάτης της “Πλεύσης Ελευθερίας”. Είμαστε μαζί 7 χρόνια και πορευόμαστε με πολύ ωραίες στιγμές. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Γνωριστήκαμε στο Θέατρο Τέχνης».

«Τον θαυμάζω και τον εκτιμώ απεριόριστα. Νιώθω ασφάλεια, θέλω ανθρώπους που δεν θα με πουλήσουν, δεν θα λακίσουν σε μία δύσκολη στιγμή» κατέληξε η ίδια.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις