Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δημήτρης Παπαστεργίου υπουργείο: Ευτράπελο με το… καλημέρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Παπαστεργίου υπουργείο: Ευτράπελο με το… καλημέρα

Δημήτρης Παπαστεργίου υπουργείο: Ο ίδιος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (28/6) στους δημοσιογράφους ρωτήθηκε για το χθεσινό περιστατικό

Ευτράπελο σημειώθηκε χθες Τρίτη (27/6) μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης όταν ο νέος υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, κατευθύνθηκε μόνος στο υπουργείο, πραγματοποιώντας αιφνιδιαστική επίσκεψη. Συγκεκριμένα, ο υπουργός της νέας κυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου έφτασε στο υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης προκειμένου να λάβει μια πρώτη ενημέρωση για το χαρτοφυλάκιο που ανέλαβε, αλλά μπαίνοντας ο φύλακας δεν τον γνώρισε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Παπαστεργίου πήγε χωρίς συνοδεία με το ιδιωτικό αυτοκίνητό του στο υπουργείο. Μόλις πάρκαρε, τον πλησίασε ο φύλακας και τον ρώτησε ποιος είναι, με τον κ. Παπαστεργίου να του εξηγεί με χιούμορ πως είναι ο νέος υπουργός.

Ο ίδιος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (28/6) στους δημοσιογράφους ρωτήθηκε για το χθεσινό περιστατικό λέγοντας πως είναι λογικό να μην τον γνωρίζουν ακόμα.

Ο διάδοχος του Κυριάκου Πιερρακάκη, στον οποίο πιστώνεται η «μεταμόρφωση των Τρικάλων, τόνισε στη συνέχεια ότι σε πρώτη φάση «θα δούμε τα έργα που τρέχουν» και στη συνέχεια ό,τι ταλαιπωρεί τον πολίτη στην καθημερινότητά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις