Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Κωνσταντάκη: Το «αν θα κάνεις παιδιά» είναι η πιο άκομψη ερώτηση που μπορείς να κάνεις σε μία γυναίκα
LIFESTYLE

Μαρία Κωνσταντάκη: Το «αν θα κάνεις παιδιά» είναι η πιο άκομψη ερώτηση που μπορείς να κάνεις σε μία γυναίκα

Μαρία Κωνσταντάκη: «Ποτέ δεν την κάνεις σε ένα άντρα» είπε η ηθοποιός

Για την προσωπική της ζωή μίλησε η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη. Αναφερόμενη στην υπαρξιακή κρίση που βίωσε είπε πως «το ”αν θα κάνεις παιδιά” είναι η πιο άκομψη ερώτηση που μπορείς να κάνεις σε μία γυναίκα». Η Μαρία Κωνσταντάκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» ανέφερε πως φέτος έκλεισε τα 50 και πλέον νιώθει πιο χαλαρή και λέει την ηλικία της. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, πέρασε μία μεγάλη υπαρξιακή κρίση, καθώς αισθανόταν πως μεγαλώνουμε και οδεύουμε προς τον θάνατο.

Ακόμη, ανέφερε πως πλέον δεν είναι εκείνη που φλερτάρει πρώτη, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει φτάσει κοντά στον γάμο.

«Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου»

«Έχω δεχθεί μία πρόταση γάμου, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρη. Το ”αν θα κάνεις παιδιά” είναι η πιο άκομψη ερώτηση που μπορείς να κάνεις σε μία γυναίκα και ποτέ δεν την κάνεις σε ένα άντρα» επεσήμανε. «Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Από μικρή ήμουν ”μπενάκιας… βγαινάκιας”. Είχα δηλώσει ότι θα ήθελα να κάνω παιδί στα 28 μου. Αργότερα κατάλαβα ότι ήταν ο φόβος μου να μη μείνω μόνη» υπογράμμισε η ηθοποιός. Κλείνοντας αναφερόμενη στην απιστία, η Μαρία Κωνσταντάκη δήλωσε πως σύντροφός της της έχει πει ότι την έχει απατήσει, ενώ η ίδια απάτησε μόνο μία φορά, όταν είχε τελειώσει η σχέση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις