Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Το γλυκό φιλί το βράδυ των εκλογών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Το γλυκό φιλί το βράδυ των εκλογών

Ζωή Κωνσταντοπούλου - Διαμαντής Καραναστάσης:Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα βρεθεί δίπλα-δίπλα στα έδρανα της Βουλής με τον σύντροφό της

Έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή στη Βουλή είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά τις εκλογές της Κυριακής καθώς η Πλεύση Ελευθερίας κατάφερε να περάσει το όριο του 3% και να εκλέξει συνολικά οχτώ βουλευτές. Μαζί της στα έδρανα του κοινοβουλίου θα είναι και ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος βρέθηκε σε εκλόγιμη θέση στις λίστες για τις εκλογές του Ιουνίου μετά τις αλλαγές που αποφάσισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στα ψηφοδέλτια σε σχέση με τις κάλπες του Μαΐου, στις οποίες ο κ. Καραναστάσης δεν ήταν καν υποψήφιος.

Την χαρά της κυρίας Κωνσταντοπούλου για την εξέλιξη αυτή αποτυπώνει το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha και στο οποίο φαίνεται το φιλί που αντάλλαξαν η ίδια και ο Διαμαντής Καραναστάσης το βράδυ των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Όπως εξάλλου είχε πει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην πρώτη δήλωσή της μετά τις εκλογές της Κυριακής «θα είμαι η υπεράσπιση των πολιτών. Κι αν είμαστε 8 ή 9 βουλευτές εγώ κάνω για 100 και οι υπόλοιποι κάνουν ο καθένας τους για άλλους 20. Θα αντιμετωπίσουμε κάθε αντιξοότητα, κάθε κυβερνητική καταχρηστική πρωτοβουλία, θα αντιμετωπίσουμε κάθε εμπόδιο με χαμόγελο, πυγμή και αποφασιστικότητα. Οι πολίτες αποφάσισαν να υπάρχει γυναίκα αρχηγός κόμματος στη Βουλή και οι πολίτες αποφάσισαν ότι η Πλεύση Ελευθερίας αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό και τους πολίτες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις