Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παιδί κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο: Αίσιο τέλος για 2χρονο στην Πάτρα
ΚΟΣΜΟΣ

Παιδί κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο: Αίσιο τέλος για 2χρονο στην Πάτρα

Παιδί κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο: Αίσιο τέλος

Συναγερμός σήμανε σε Αστυνομία και Πυροσβεστική για παιδάκι που σύμφωνα με μαρτυρίες κλειδώθηκε μέσα σε αυτοκίνητο, στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news το αυτοκίνητο εντόπισαν περαστικοί στην περιοχή των Συχαινών, κοντά στο Μείλιχο ποταμό και όταν είδαν το παιδάκι μόνο του ενημέρωσαν τις Αρχές. Η έκτακτη κατάσταση δημιουργήθηκε όταν ζευγάρι στάθμευσε μπροστά από φαρμακείο και βγαίνοντας από το όχημά τους άφησαν τα κλειδιά πάνω στην μηχανή , όταν όμως έκλεισαν οι πόρτες το αυτοκίνητο κλείδωσε αυτόματα. Τότε οι γονείς βρέθηκαν μπροστά στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους, καθώς το μόλις δύο ετών αγοράκι τους που βρισκόταν στο καρεκλάκι του στο πίσω κάθισμα είχε κλειδωθεί μέσα και οι ίδιοι δεν μπορούσαν να ανοίξουν το όχημα. Άμεσα ενημερώθηκε η Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας φθάνοντας απεγκλώβισαν το παιδάκι και οι γονείς το πήραν στην αγκαλιά τους μετά την λαχτάρα που πέρασαν.

Παρόμοια περιστατικό είχε σημειωθεί πριν λίγο καιρό στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Βεργίνας, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κινούμενοι σε ρυθμό περιπολίας, εντόπισαν μια γυναίκα έξω από ΙΧ μάρκας Ford να βρίσκεται σε κατάσταση παροξυσμού, καθώς έκλαιγε με λυγμούς και ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Σύμφωνα με το grtimes.gr, άμεσα οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι ο λόγος που η γυναίκα βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση, ήταν γιατί εντός του οχήματός της, είχε εγκλωβιστεί ένα αγοράκι, το οποίο νωρίτερα είχε δέσει στο παιδικό του κάθισμα.

Το αμάξι ήταν κλειδωμένο από μέσα

Το αμάξι ήταν κλειδωμένο και τα κλειδιά βρισκόταν μέσα στο ΙΧ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τρόπος ξεκλειδώματος, καθώς η οδηγός δεν είχε πάνω της δεύτερα κλειδιά.  Χωρίς δεύτερη σκέψη και χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εργαλείο θραύσης κρυστάλλων, οι δικυκλιστές αστυνομικοί έσπασαν το παράθυρο που βρισκόταν στην αντίθετη πλευρά από αυτή που βρισκόταν το παιδί, κατάφεραν να ξεκλειδώσουν το όχημα και να απεγκλωβίσουν το ανήλικο αγοράκι Το παιδί τρόμαξε από τον θόρυβο της θραύσης του τζαμιού, ωστόσο η γυναίκα πήρε το ανήλικο αγόρι στην αγκαλιά της και οι αστυνομικοί δέχτηκαν τις εγκάρδιες ευχαριστίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις