Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ζέκα: Έβαλε ξανά τα πράσινα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζέκα: Έβαλε ξανά τα πράσινα

Ζέκα: «Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά τα τελευταία χρόνια, κέρδισε το Κύπελλο πρόπερσι και πέρσι πήγε για να πάρει το πρωτάθλημα»

Χαμογελαστός ήταν μετά την πρώτη (έστω κι ανεπίσημη) εμφάνισή του με το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς, στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα της Δευτέρας (26/6) με τη Βίενερ Βικτόρια, ο Ζέκα Ροντρίγκες. Συγκεκριμένα, έβαλε ξανά τα «πράσινα» του Παναθηναϊκού μετά από σχεδόν 6 χρόνια (ή 2.130 μέρες για την ακρίβεια), επέστρεψε μετά τον σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού) που υπέστη στις 2 Οκτωβρίου με τη φανέλα της Κοπεγχάγης και είναι αποφασισμένος να ζήσει μεγάλες στιγμές με το «τριφύλλι». «Χαίρομαι πάρα πολύ που μπήκα μέσα στο φιλικό και μπορούσα να παίξω κάποια λεπτά, γιατί μου είχε λείψει πάρα πολύ. Και έχω δουλέψει πολλούς μήνες για να μπορέσω να ξαναπαίξω και είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκα μέσα και δεν έγινε… τίποτα. Και σιγά-σιγά θα γίνομαι καλύτερος» τόνισε αρχικά ο 34χρονος ελληνοποιημένος μέσος και πρόσθεσε για το πως ένιωσε που φόρεσε ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού: «Όπως έχω ξαναπεί, ήταν κάτι που ήθελα πολύ κι εγώ όταν έφυγα από την ομάδα… Μόνο περηφάνια, χαρά νιώθω. Γιατί εδώ είμαι στο σπίτι μου, εδώ νιώθω καλά και είμαι εδώ που θέλω να κερδίσω και να δώσω χαρά στον κόσμο», είπε.

Όσο για το πόσο διαφορετικά είναι πλέον τα πράγματα στον Παναθηναϊκό σε σχέση με το πώς ήταν όταν έφυγε το 2017; Εσείς (σ.σ. δημοσιογράφοι) ξέρετε πολύ καλά. Υπάρχει βελτίωση, είμαι χαρούμενος που γύρισα και τα πράγματα είναι διαφορετικά, στην ομάδα, στο προπονητικό κέντρο. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά τα τελευταία χρόνια, κέρδισε το Κύπελλο πρόπερσι και πέρσι πήγε για να πάρει το πρωτάθλημα. Πολλά έχουν αλλάξει, αλλά θέλει λίγο ακόμα για να κερδίσουμε αυτό που όλοι μας θέλουμε και μακάρι να είναι φέτος αυτό. Σίγουρα θα τα δώσουμε όλα για να το κερδίσουμε…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις