Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ακρίτα – εκλογές Ιουνίου 2023: “Ήττα για εμάς… Ήττα και για τη Δημοκρατία τα τρία ακροδεξιά κόμματα στη Βουλή”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακρίτα – εκλογές Ιουνίου 2023: “Ήττα για εμάς… Ήττα και για τη Δημοκρατία τα τρία ακροδεξιά κόμματα στη Βουλή”

Ακρίτα - εκλογές Ιουνίου 2023: Έλενα Ακρίτα: "Ήττα για εμάς... Ήττα και για τη Δημοκρατία τα τρία ακροδεξιά κόμματα στη Βουλή"

Την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και γενικότερα της Δημοκρατίας σχολίασε η Έλενα Ακρίτα μέσω ανάρτησης στο Facebook.  Η βουλευτής πλέον του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε στο post της για το εκλογικό αποτέλεσμα, πως είναι μία “ήττα”. Ήττα για το κόμμα της, αλλά και τη δημοκρατία γενικότερα καθώς μπήκαν στη Βουλή τρία ακροδεξιά κόμματα.

“Ήττα. Και για μάς, αλλά και για μια Δημοκρατία που υποδέχεται τρία άκρο-ακροδεξιά κόμματα στη Βουλή. Μακάρι να πάνε όλα καλά στον τόπο μας. Αν δεν πάνε, που το απεύχομαι, εμείς θα είμαστε ξανά στο πλευρό των αδικημένων”.

Και συνεχίζει: “Εμείς θα βάλουμε ασπίδα το σώμα μας όταν σου βγάζουν το σπίτι σε πλειστηριασμό. Εμείς θα βγούμε στους δρόμους για σένα – έστω και χωρίς εσένα. Εμείς θα σταθούμε δίπλα σου. Χωρίς να ρωτήσουμε τι ψήφισες”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις