Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Συντάξεις Ιουλίου 2023: Από σήμερα οι πληρωμές – Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συντάξεις Ιουλίου 2023: Από σήμερα οι πληρωμές – Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Συντάξεις Ιουλίου 2023: Μέχρι πότε θα έχουν καταβληθεί στους συνταξιούχους

Από τις 27 έως και τις 29 Ιουνίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Ιουλίου 2023, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του  e-ΕΦΚΑ. Ωστόσο, σημειώνεται πως τα ποσά θα φανούν στους λογαριασμούς των συνταξιούχων από σήμερα το απόγευμα. Στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων, το πρόγραμμα πληρωμής τους, διαμορφώνεται ως εξής:

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο:

  • Συγκεκριμένα, την Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις