Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς – Μπαντόσα: Η σύντροφός του, του φτιάχνει τα μαλλιά και τον φιλά στο στόμα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς – Μπαντόσα: Η σύντροφός του, του φτιάχνει τα μαλλιά και τον φιλά στο στόμα

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα, όταν έχουν ελεύθερο χρόνο συνηθίζουν να τον περνούν μαζί

Φουλ ερωτευμένος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς το τελευταίο διάστημα. Ο γνωστός τενίστας βρίσκεται σε σχέση με την επίσης τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, στιγμές από την καθημερινότητά τους. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα, όταν έχουν ελεύθερο χρόνο συνηθίζουν να τον περνούν μαζί.
Σε πρόσφατο βίντεο που ανέβηκε στα social media, βλέπουμε την σύντροφο του Στέφανου Τσιτσιπά να του φτιάχνει τα μαλλιά και να του αλλάζει hairlook, ενώ λίγο πριν το τέλος του αποσπάσματος η Πάουλα Μπαντόσα δίνει ένα τρυφερό φιλί στον Στέφανο Τσιτσιπά. Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ο Έλληνας τενίστας είχε παραχωρήσει συνέντευξη και είχε δηλώσει για την σύντροφό του, πως είναι η «αδερφή ψυχή» του.

«Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα. Θα σας πω αυτό: έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και δεν με έχει ελκύσει ποτέ καμία άλλη τόσο πολύ, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον στο μυαλό μιας γυναίκας και το είπα στην Πάουλα και είμαι χαρούμενος, γιατί άκουσα το ίδιο και από εκείνη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις