Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αποχώρηση Βασάλου survivor 2023: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο πρώην παίχτης του ριάλιτι επιβίωσης
LIFESTYLE

Αποχώρηση Βασάλου survivor 2023: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο πρώην παίχτης του ριάλιτι επιβίωσης

Αποχώρηση Βασάλου survivor 2023: Έφτασε στην Αθήνα νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής

Στην Αθήνα έφτασε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star». Ο πρώην παίκτης του διαγωνιστικού ριάλιτι ήταν ο τελευταίος που αποχώρησε έπειτα από ψηφοφορία την Πέμπτη, μόλις λίγες ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό. Αν και θεωρούταν φαβορί για να φτάσει στον τελικό, ο παίκτης τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στους άλλους δύο υποψηφίους, τη Σταυρούλα Χρυσαείδη και τον Νίκο Μπάρτζη. Πάντως, την αποχώρηση του δεν την περίμενε ούτε ο ίδιος καθώς δεν μπορούσε να κρύψει τις δηλώσεις του έπειτα από το άκουσμα της ανακοίνωση της αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Αποκλείεται! Σίγουρα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Έφτασε κάπου εδώ το τέλος μου και για μένα. Είναι μια λύτρωση που αποχωρώ σήμερα. Θα αποχωρήσω, θα πάω σπίτι μου και όλα καλά. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος και οι άλλοι συνεχίζουν. Δεν το περίμενα. Αντικειμενικά, με βάση τους αριθμούς θα ήθελα νικητή τον Σάκη ή την Σταυρούλα. Ας το πάρει ο καλύτερος. Η Σταυρούλα είναι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει απ’ όλα τα Survivors».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις