Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης ανακαλύπτει τη Βασιλική
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης ανακαλύπτει τη Βασιλική

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η συνάντησή τους ανατρέπει τα δεδομένα

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός», που θα προβληθεί απόψε, Τρίτη 20 Ιουνίου, στις 21:00.

Επεισόδιο 155: Η εξαφάνιση της Βασιλικής έχει προκαλέσει θύελλα. Ο Νικηφόρος παραμένει στο χωριό για να στηρίξει τον Μαθιό, ενώ ο Αστέρης αρχίζει και υποψιάζεται τον ρόλο του Φαρμάκη. Η Στέλλα που μιλά μαζί του μαθαίνει για το ερωτικό ενδιαφέρον του Ευθύμη προς τη Βασιλική. Αιμιλία και Αντώνης ανακαλύπτουν τη φυγάδευση της Έλενας από το ξενοδοχείο. Καθώς ο Παύλος αναμετράται με τον Φαρμάκη, μια τυχαία συνάντηση με τον Νικολή θα οδηγήσει τον Αστέρη στη Βασιλική.

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Σύμβουλος Σεναρίου Β. Χ. Σπηλιόπουλος & ομάδα σεναριογράφων

Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις