Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλιάγας – γκολ Εθνική Γαλλίας: Σάλος στο Twitter για το χειροκρότημα
LIFESTYLE

Αλιάγας – γκολ Εθνική Γαλλίας: Σάλος στο Twitter για το χειροκρότημα

Αλιάγας - γκολ Εθνική Γαλλίας: Ένα πλάνο που προβλήθηκε στον "αέρα" του Alpha που μετέδιδε τον αγώνα, με τον Νίκο Αλιάγα στις κερκίδες, προκάλεσε εκνευρισμό στους χρήστες του Τwitter.

Η Εθνική ομάδα γνώρισε την πρώτη ήττα της (1-0) στην 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024, από την Γαλλία στο “Stade de France” του Παρισιού και ενώ χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι να σκοράρουν από το σημείο του πέναλντι και με διπλή εκτέλεση του Κιλιάν Εμπαπέ. Η διαφορά απόδοσης της ελληνικής ομάδας από αυτή των “τρικολόρ” δεν ήταν χαοτική. Και μπορεί η Εθνική να είχε σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και να μην απείλησε με αξιώσεις σε φάσεις αντεπιθέσεων, αλλά αν η δεύτερη ευκαιρία που δόθηκε στον Εμπαπέ να εκτελέσει το πέναλντι που κέρδισε ο Γκριζμάν από τον Μαυροπάνο δεν είχε δοθεί, μπορεί και οι γηπεδούχοι να είχαν μείνει στο μηδέν.






Χαμός στο Twitter με το χειροκρότημα του Αλιάγα

Ένα πλάνο που προβλήθηκε στον “αέρα” του Alpha που μετέδιδε τον αγώνα, με τον Νίκο Αλιάγα στις κερκίδες, προκάλεσε όμως εκνευρισμό στους χρήστες του Τwitter.

Συγκεκριμένα, το πλάνο έδειξε τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Νίκο Αλιάγα, ο οποίος βρισκόταν στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα, να χειροκροτεί τον Εμπαπέ, ο οποίος σκόραρε υπέρ της Γαλλίας και κατά της Ελλάδας.

Οι χρήστες του twitter εστίασαν στην ελληνική καταγωγή του Νίκου Αλιάγα και δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους για τον πανηγυρισμό του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις