Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ντάνος – Δήμητρα Βαμβακούση Πρωινό: «Ο πατέρας Δημήτριος είναι ο λόγος που γνωριστήκαμε»
LIFESTYLE

Ντάνος – Δήμητρα Βαμβακούση Πρωινό: «Ο πατέρας Δημήτριος είναι ο λόγος που γνωριστήκαμε»

Ντάνος - Δήμητρα Βαμβακούση: «Έχουμε κοινό πνευματικό και δεν το γνώριζα, βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος εξαιτίας του»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έδωσαν συνέντευξη και μίλησαν για την πρώτη τους γνωριμία, αλλά και τη συνεργασία που κατέληξε σε σχέση. Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Πρωινό μας» και εξήγησε πώς προέκυψε η γνωριμία τους. Πρώτη, η Δήμητρα Βαμβακούση δήλωσε: «Δεν έτυχε να γνωριστούμε σε κοινή παρέα, κάπου έξω ή μέσα σε κάποιο πλατό. Ο λόγος που γνωριστήκαμε ήταν ο πατέρας Δημήτριος, που ήταν στον Λυκαβηττό, ένας ιερέας που βοηθά κόσμο».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «Έχουμε κοινό πνευματικό και δεν το γνώριζα. Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Μας έβαλε κι εμάς ως προσκυνητές να προσπαθούμε να μάθουμε για ποιον λόγο γίνεται η απομάκρυνση και έτσι, μετά ήρθε και το διαφημιστικό».

Όπως εξήγησε η Δήμητρα Βαμβακούση, πλέον βρίσκονται κι οι δύο σε απόσταση από τον ιερέα. «Είναι από μόνο του πολύ λεπτό θέμα και εγώ γι’ αυτό το αναφέρω. To μόνο που κάνει είναι να βοηθάει κόσμο, επειδή τον έχουν διαβάλλει, οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν δεν επηρεάστηκαν καθόλου από αυτό», τόνισε. «Ωστόσο, δεν τον έχουμε κοντά μας. Εμένα και τον Γιώργο, αυτό μας φέρνει πιο κοντά. Ο κόσμος πονάει και δεν έχει ανθρώπους που να νοιάζονται πραγματικά, είναι δύσκολο να βρούμε ανθρώπους που να νοιάζονται κι ειδικά, κάποιον Πατέρα», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις