Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Η πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια στην Ιταλία: Η Ιζαμπέλα Σεντάσο βάζει φωτιά στη… μπάλα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια στην Ιταλία: Η Ιζαμπέλα Σεντάσο βάζει φωτιά στη… μπάλα

Η πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια στην Ιταλία: Παίζει ποδόσφαιρο στη Βενετία και παράλληλα εργάζεται σε κέντρο για άτομα με ειδικές ανάγκες

Φέρει τον τίτλο της πιο ωραίας ποδοσφαιρίστριας της Ιταλίας και ο λόγος… βγάζει μάτι! Η πανέμορφη Αγκάτα Ιζαμπέλα Σεντάσο παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα Βενετία ’85 ως εξτρέμ και παρά τα χρόνια της στο άθλημα, είναι γνωστή για την εμφάνισή της. Η ομάδα της 30χρονης παίζει στη Serie B αλλά… ποιος νοιάζεται γι’ αυτό; Έχει πάνω από 57.000 followers και συνεχίζει να έχει τεράστιο άνοδο. Σε πρόσφατη συνέντευξή της ρωτήθηκε για την άνοδο της δημοτικότητάς της μέσω των social media και απάντησε: «Είμαι χαρούμενη. Βλέπω όλο αυτό ως ευκαιρία γιατί μου επιτρέπει να κάνω το άθλημά μου πιο γνωστό.Θέλω να βοηθήσω να αυξηθεί η προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου».

Η υπαρχηγός της Βενέτσια παράλληλα με το ποδόσφαιρο προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κέντρο για άτομα με ειδικές ανάγκες και είναι πολύ περήφανη για αυτό. Μέχρι τα 20 της χρόνια έπαιζε μπάσκετ. Εν συνεχεία το γύρισε στο ποδόσφαιρο το οποίο και λατρεύει όπως και τον σύντροφό της, τον ποδοσφαιριστή Αντρέα Μιγκλιορίνι ο οποίος παίζει σε ομάδες μικρών κατηγοριών της Ιταλίας. «Το ενδιαφέρον για τον αθλητισμό δεν κληρονομήθηκε από την οικογένεια. Στο σπίτι με έσπρωχναν προς τη μουσική, τον χορό, το πιάνο. Αλλά ήθελα να τρέξω. Ως παιδί, λοιπόν, ξεκίνησα το μπάσκετ. Διασκέδαζα αλλά μου άρεσε να έχω την μπάλα στα πόδια μου. Έπαιζα πάντα απέναντι σε άνδρες και δεν είχα κανένα πρόβλημα» είπε η Ιζαμπέλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις