Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φιέστα Ολυμπιακού μπάσκετ: “Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό!”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φιέστα Ολυμπιακού μπάσκετ: “Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό!”

Φιέστα Ολυμπιακού μπάσκετ: Όσα ξεχώρισαν από το γλέντι της ομάδας του Πειραιά - Το πούρο του Έλληνα Ουόκαπ, ο φοβερό Τζορτζ Πάπας και η Μπερίλ ΜακΚίσικ

Συνέχεια στο εορταστικό κλίμα έδωσε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, που γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Λένα Ζευγαρά. Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε την εμφάνισή της με το τρόπαιο του πρωταθλητή και έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει το γλέντι των Πειραιωτών, με τον Τζορτζ Πάπας να κλέβει την παράσταση με την εμφάνισή του. Ο ομογενής γκαρντ του Ολυμπιακού εμφανίστηκε φορώντας γυαλιά ηλίου έχοντας και ένα λουλούδι στο αυτί, ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έδωσε το έναυσμα για τον λουλουδοπόλεμο με έναν πύργο από πανέρια με λουλούδια. Τα φώτα συγκέντρωσε και η εντυπωσιακή σύντροφος του Σακίλ ΜακΚίσικ, Μπέριλ, που όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε τα βλέμματα πάνω της.

Πρωταθλητής Ελλάδας για 14η φορά και με την … κούπα στα χέρια ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά και για 14η στην ιστορία του το πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών.  Ο Κώστας Παπανικολάου σήκωσε στον αέρα του ΣΕΦ μπροστά σε 12.000 θεατές και εν μέσω αποθέωσης την κούπα και έδωσε το σύνθημα για την φιέστα.  Λίγο προτού ξεκινήσουν τα πανηγύρια ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανακοίνωσε ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει το ΣΕΦ!  Ο Ολυμπιακός κέρδισε σε μια σεζόν το πρωτάθλημα, το κύπελλο αλλά και το Σούπερ Καπ στην Ελλάδα.  Παράλληλα έφτασε στον τελικό της Euroleague και έχασε στο φινάλε το τρόπαιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάουνας.

Οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν στο 2-1 στους τελικούς του πρωταθλήματος και πήραν και το 4ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ το οποίο διεκόπηκε στο 3ο δεκάλεπτο λόγω επεισοδίων και ρίψης αντικειμένων και καπνογόνων.

Αποθέωση

Πριν από την απονομή ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωσε τους παίκτες και το προπονητικό σταφ ενώ ακούστηκε από τα μεγάφωνα το τραγούδι “Κατακτηκές της κορυφής” το οποίο ερμήνευσαν ο Αντώνης Ρέμος και η Μαντώ και είχε συνδεθεί με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας του 1997 στη Ρώμη.  Ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά τον οποίο χαρακτήρισε “βενζίνη του Ολυμπιακού” ο Κώστας Παπανικολάου ζήτησε επιτακτικά την παραμονή των Βεζένκοφ, Παπανικολάου και Σλούκα!  Όλη την ώρα οι φαν του Ολυμπιακού φώναζαν το σύνθημα “Μέχρι τέλους” που έχει ταυτιστεί με την ομάδα μπάσκετ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις