Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαλέσκου – μητέρα: «Είχα ξεχάσει πώς είναι να σε φροντίζουν»
LIFESTYLE

Μαλέσκου – μητέρα: «Είχα ξεχάσει πώς είναι να σε φροντίζουν»

Μαλέσκου - μητέρα: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της

Η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε μια φωτογραφία από την τούρτα γενεθλίων της μητέρας της και της έστειλε ευχές. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ετοίμασε μια έκπληξη για τη μητέρα της, γράφοντας πάνω στην τούρτα «Χρόνια πολλά γιαγιάκα μου», ως ένα πρώτο μήνυμα από την εγγονή της. Η Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχτηκε την κόρη της πριν από μόλις 1,5 μήνα, αλλά παραμένει ενεργή στα social media κάνοντας διάφορες αναρτήσεις σχετικά με τη μητρότητα.Αυτό το διάστημα, μάλιστα, στο πλευρό της στην Αθήνα βρίσκεται η μητέρα της, η οποία φαίνεται πως τη βοηθά στη νέα καθημερινότητα και στην προσαρμογή στον κόσμο της μητρότητας. Με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της, η Ιωάννα Μαλέσκου έγραψε στο Instagram: «Χρόνια πολλά μανούλα μου! Είχα ξεχάσει τόσα χρόνια που λείπω, πώς είναι να σε φροντίζουν. Τρεις γενιές».

Ιωάννα Μαλέσκου: Το βίντεο με τον Κωνσταντίνο Δανιά και την κόρη τους από πρόσφατη βόλτα τους

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμές από την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα λοιπόν η ίδια πραγματοποίησε μια έξοδο με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά και την κόρη τους.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Κωνσταντίνο Δανιά να οδηγεί και την ίδια να κάθεται πίσω μαζί με την κορούλα τους.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις