Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νότης Σφακιανάκης – Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν το πάλεψα όμως και πάρα πολύ, μπορεί ο ίδιος να θέλει να μείνει μακριά»
LIFESTYLE

Νότης Σφακιανάκης – Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν το πάλεψα όμως και πάρα πολύ, μπορεί ο ίδιος να θέλει να μείνει μακριά»

Νότης Σφακιανάκης - Μαριάντα Πιερίδη: "Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί του,"

Η Μαριάντα Πιερίδη έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην εξαφάνιση του Νότη Σφακιανάκη από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Στο παρελθόν, είχαν συνεργαστεί σε νυχτερινό σχήμα για τέσσερις σεζόν. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Μαριάντα Πιερίδη δήλωσε: «Ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που ήθελα πάρα πολύ να έχω καλεσμένο στην ραδιοφωνική εκπομπή που έκανα». «Εφόσον έχω συνεργαστεί μαζί του για τέσσερις σεζόν, νομίζω ότι αν ήταν να πάει κάπου, θα ερχόταν σε εμένα», συμπλήρωσε στη συνέχεια. Όπως ανέφερε αργότερα, έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του, χωρίς όμως επιτυχία. «Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί του, δεν το πάλεψα όμως και πάρα πολύ. Μπορεί ο ίδιος να θέλει να μείνει μακριά. Δίνω λίγο χρόνο και θα το ξαναπροσπαθήσω», εξήγησε.

«Όλοι μας έχουμε περάσει μια ζόρικη περίοδο κάποια στιγμή. Για τον ίδιο, παραβγήκε στη δημοσιότητα. Δεν θέλω να πω εγώ ποιο ήταν το σωστό και το λάθος σε αυτά που έχει δηλώσει ή έχει κάνει», πρόσθεσε. Κλείνοντας, ευχήθηκε στον συνάδελφό της να είναι υγιής, τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχικό επίπεδο. «Εύχομαι όμως πραγματικά να πάνε όλα καλά και να έχει την υγεία του, ακόμα πιο πολύ την ψυχική του υγεία. Το ένα βοηθάει το άλλο», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις