Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζαρίφη: «Μου έχουν πει για stand up, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω»
LIFESTYLE

Ζαρίφη: «Μου έχουν πει για stand up, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω»

Ζαρίφη: «Αν έχεις κάποια δομημένα, λες πάει στα κομμάτια, θα βγω και θα κονταχτυπηθώ, αν όμως ο άλλος έρθει να γελάσει και μείνει έτσι;»

Η Κατερίνα Ζαρίφη έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην περσόνα που δημιούργησε, εμπνευσμένη από τον διάσημο λογαριασμό του Instagram, Soula Glamorous. H ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» κι αρχικά, εξήγησε πως η «πελούσια», όπως λέει την περσόνα της, λειτούργησε για εκείνη σαν ψυχοθεραπεία. «Δεν είναι εύκολο να κάνεις σλόγκαν. Θα σου πω πώς βγήκε το “πελούσια”. Θυμάμαι που έβλεπα την Soula Glamorous κι έλεγε για τις πλούσιες. Θυμήθηκα τις κυρίες που είχαν βαριά φωνή και κάπνιζαν κι ήταν όλα υπερτονισμένα και βλέπω αυτό το φίλτρο και λέω “Παναγιά μου, αυτό ήταν”. Αυτό που και καλά έβαζα τις Φιλιππινέζες να μου κάνουν αέρα και τις διέταζα.

Ήταν μεγάλη ψυχοθεραπεία και σκέφτομαι μήπως επανέλθει», είπε χαρακτηριστικά. Όπως είπε στη συνέχεια, σκέφτεται να την επαναφέρει. «Τώρα την πήγα στο εξωτερικό και καλά για την κορώνα και τώρα σκέφτομαι να την επιστρέψω», εξηγεί. «Μου έχουν πει για stand up, αλλά αυτό το ξεβράκωμα δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω. Αν έχεις κάποια δομημένα, λες πάει στα κομμάτια, θα βγω και θα κονταχτυπηθώ. Το να είναι ο άλλος από κάτω και να περιμένει και να έρχεται να γελάσει και αν μείνει “έτσι”;. Στο θέατρο αυτό που είδα και μου έκανε εντύπωση, είναι ότι λες μια ατάκα και πέφτει το θέατρο», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις