Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νίκος Αλαβάντας κόρη: Βαρύ πένθος για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Αλαβάντας κόρη: Βαρύ πένθος για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ

Νίκος Αλαβάντας κόρη: Η κόρη του Νίκου Αλαβάντα, Ελβίρα Αλαβάντα, μητέρα δύο παιδιών, πέθανε από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 37 ετών

Τεράστια θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου, από ανακοπή καρδιάς, της κόρης του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Νίκου Αλαβάντα. Η Ελβύρα Αλαβάντα, ήταν μητέρα δύο παιδιών, εκ των οποίων το ένα βαφτίστηκε μόλις πρόσφατα.

Ο σύλλογος βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Το Δ.Σ Βετεράνων ποδοσφαιριστών ΠΑΟΚ και όλα τα μέλη, οι φίλοι εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στον Φίλο μας ΝΙΚΟ ΑΛΑΒΑΝΤΑ και σε όλη την οικογένεια για τον άδικο και απρόσμενο χαμό της αγαπημένης του κόρης Ελβύρας. Καλό Παράδεισο.

Ο Νίκος Αλαβάντας φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα από το 1977 έως το 1989, συμπληρώνοντας 299 συμμετοχές και πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, ενώ ήταν και αρχηγός του. Στην ΞΑΝΘΗ αγωνίστηκε από το 1989 μέχρι το 1992 με μεγάλη προσφορά στα πρώτα χρόνια της ομάδας στην Α’ Εθνική με 61 συμμετοχές. Ο Νίκος Αλαβάντας εδώ και χρόνια διατηρούσε καφενείο στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Απολλωνιάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις