Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κίσσαμος – ταμπουρωμένος: Χειροπέδες στον άνδρα που απειλούσε να ανατινάξει το σπίτι του
ΕΛΛΑΔΑ

Κίσσαμος – ταμπουρωμένος: Χειροπέδες στον άνδρα που απειλούσε να ανατινάξει το σπίτι του

Κίσσαμος - ταμπουρωμένος: Η Αστυνομία έστησε τεράστια επιχείρηση

Έληξε το θρίλερ στην Κίσαμο Χανίων όπου άνδρας κρατoύσε ομήρους τη μητέρα και τη σύζυγό του στο σπίτι και απειλούσε με δυναμίτη να το ανατινάξει. Με επέμβαση των κομάντος της ΕΚΑΜ μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, συνελήφθη ο 56χρονος. Από το πρωί, στις 11:30, ταμπουρώθηκε στην οικία του με ειδικό διαπραγματευτή της αστυνομίας να έχει σπεύσει στο σημείο για να τον αποτρέψει να κάνει πράξη τις απειλές του. Σύμφωνα με το Protothema.gr πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει συλληφθεί πολλές φορές για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά, είναι και ο ίδιος χρήστης, ενώ αντιμετωπίζει και ψυχιατρικά προβλήματα. Το ζευγάρι έχει ένα παιδί το οποίο δεν βρίσκεται στο σπίτι.

«Έχω κλειδώσει τη μητέρα μου και τη γυναίκα μου στην κουζίνα. Θα ανατινάξω το σπίτι» οι απειλές που εξαπέλυσε ο άνδρας. «Την αδερφή μου με τα παιδιά από τον πάνω όροφο τους έδιωξα. Είχα λατομείο και έχω εκρηκτικά πάνω μου αλλά και σε όλο το σπίτι και θα το ανατινάξω. Βγήκα από τον ΟΚΑΝΑ είμαι καθαρός από πρέζα αλλά θέλουν να με μπλέξουν με κοκαΐνη… Αυτή είναι η τελευταία μέρα που ζώ. Θα τους τινάξω και θα αυτοκτονήσω» είπε επίσης.

Η Αστυνομία έστησε τεράστια επιχείρηση στην Κίσαμο ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, τα ΕΚΑΜ και διαπραγματευτές. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 56χρονος, που εργαζόταν σε λατομείο κι έτσι είχε στην κατοχή του δυναμίτες, είδε ότι είχαν φτάσει στο σπίτι του αστυνομικοί με σκοπό να τον συλλάβουν εκτελώντας εισαγγελική εντολή, καθώς φέρεται να απειλούσε ότι θα βάλει βόμβα στην Εισαγγελία Χανίων και να κατηγορεί την Αστυνομία για διαφθορά. Μάλιστα, προσπάθησε να τους επιτεθεί κραδαίνοντας απειλητικά ένα μαχαίρι και τα μασούρια δυναμίτιδας, όμως στη συνέχεια κλειδώθηκε στο σπίτι που περικυκλώθηκε από δυνάμεις του Τ.Α.Ε. και του τοπικού τμήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις